Ankara’da yeni bir başarı hikâyesi yazdık

Güncelleme Tarihi:

Ankara’da yeni bir başarı hikâyesi yazdık
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2021 23:22

AK Parti Ankara 7. Olağan İl Kongresi’nde yeniden il başkanlığına seçilen Hakan Han Özcan, “Partimize son 5 ayda kazandırdığımız 103 bin yeni üyemizle Ankara’da yeni bir rekor kırdık, yeni bir başarı hikâyesi yazdık” dedi.

Haberin Devamı

AK Parti Ankara 7. Olağan İl Kongresi dün Ankara Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Başkanlığa yeniden seçilen AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, 2023, 2053, 2071 hedeflerine canla başla hazırlandıklarını söyledi. Partilerine 5 ayda 103 bin üye kazandırdıklarına dikkat çeken Özcan, özetle şunları kaydetti:

Ankara’da yeni bir başarı hikâyesi yazdık


VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

“Cumhurbaşkanı’mızdan aldığımız güç, ilham, cesaret ve destekle AK Parti’mizin başlattığı gönül ve hizmet seferberliğinde başkentimizin en önde, en ileride ve tüm gönüllerde olması hususunda azami gayret gösteriyor, meşakatli olduğu kadar şerefli bu görevi layıkıyla yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Hiç şüphe yok ki AK Parti’mizin adına, şanına ve gönüllerde ettiği yere layık olmak ana gayemiz, temel sorumluluğumuz ve tüm vatandaşlarımıza, milletimize borcumuzdur. Bu nedenle gerek kadın, gerek gençlik kollarımız gerekse tüm ilçe teşkilatlarımız muazzam bir çabayla dört koldan üyelik çalışmalarımızı sürdürmektedir.

5 AYDA 103 BİN ÜYE KAZANDIRDIK

Partimize son 5 ayda kazandırdığımız 103 bin yeni üyemizle Ankara’da yeni bir rekor kırdık, yeni bir başarı hikâyesi yazdık. 19 yıllık başarı ve istikrar hikâyesinin ana aktörü olan milletimize borcumuzun bir gereği olarak, yine onlardan aldığımız destekle, mücadele azmiyle, yerli ve milli projelere sevdalı, mazlum ve mağdurların hamisi olarak 2023, 2053, 2071 hedeflerine canla başla hazırlanıyoruz. Her bir yol arkadaşımızla Kurtuluş Savaşı’na merkez olmuş, 15 Temmuz’da yiğitçe namluların karşısına dikilmiş gazi Ankara’mız için çalışmaya devam edeceğiz.”

Ankara’da yeni bir başarı hikâyesi yazdık


ERDOĞAN’DAN 2023 VURGUSU

Haberin Devamı

Kongreye katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Bundan sonrası 2023’e çok daha güçlü bir şekilde yürüyüp, 2023 seçimlerinden Allah’ın izniyle sandıkları patlatarak çıkmak olacak” dedi.

Ankara’da yeni bir başarı hikâyesi yazdık


KAR 2 YILDIR ANKARA’DA FELAKETE DÖNÜŞÜYOR

Haberin Devamı

Kongreye katılan AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ı karla mücadele konusunda eleştirdi. Kar yağışının öncesinden uyarı yapıldığına dikkat çeken Şahin, “Kar nimettir, berekettir. Ama maalesef CHP’li belediye yönetiminde Ankara’da kar iki yıldır bir felakete dönüşüyor” dedi. Şahin, “Güzel havalarda ortalıklarda dolaşan kar küreme araçları, karın yağmasıyla birlikte adeta ortadan kayboldu. En basit, en temel belediyecilik hizmetini vermekte dahi Ankara’yı ihmal eden bir belediyecilik anlayışı söz konusu. Halbuki Ankara çok uzun yıllardır bu hizmetleri gözü kapalı yapabilen bir belediyecilikle yönetiliyordu. Bu günlerde de ilçe belediyelerimiz ellerinden geleni yaptılar, geceleri uyumadılar ama CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin beceriksizliklerinin faturasını bu günlerde hep birlikte ödüyoruz. Ankaralı hemşehrilerimiz geçtiğimiz akşam Çankaya’dan Kızılay’a 2-3 saatte zor ulaştılar. Kar küreme hizmeti yapılmadı, tuzlama yapılmadı. Şehrin merkezinde, arterlerde kazalar meydana geldi. Bu beceriksizliği, bu iş bilmezliği Ankaralı hemşehrilerimize, buradan sizlerin aracılığıyla şikâyet ediyoruz. Bu günler gösterdi ki, CHP demek, Mansur Yavaş demek beceriksizlik demektir. İnşallah önce 2023’teki Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinde, daha sonra da 2024’teki seçimlerde bu beceriksizliğe, bu basiretsizliğe gereken cevabı vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!