Ankara için hareket vakti

Güncelleme Tarihi:

Ankara için hareket vakti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2019 09:32

Tüm dünyada kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, Ankara’da bugün Büyükşehir Belediyesi ve Avrupa Birliği Delegasyonu ortaklığında etkinlikler düzenlenecek.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’nda saat 11.00’de başlayacak ‘Büyük Ankara Bisiklet Turu’nun startını verecek.
Kuğulu Park’ta saat 18.00’de Avrupa Birliği Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, büyükelçiler, belediye başkanları, STK’lar, rektörler ve vatandaşların katılacağı bir yürüyüş düzenlenecek. Yürüyüş, John F. Kennedy Caddesi’ne kadar devam edecek. Sokak sanatçılarının da yer alacağı programda, yoga ve dans etkinlikleri ile film gösterimi de gerçekleştirilecek. Nur Yoldaş ise 17.00’de konser verecek.

ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILACAK

Aşkaabat Caddesi (7. Cadde) 12.00-19.30 saatleri arasında araç trafiğine kapatılacak. Burada da dans etkinlikleri, film gösterimleri, bisiklet yarışları ve sürüş eğitimleri gerçekleştirilecek, sokak sanatçıları performans sergileyecek. 19.00-19.30 saatleri arasında, 54. Cadde’den başlayarak Aşkaabat ve Akdeniz Caddesi’ni takiben Anıtpark’a kadar yürüyüş yapılacak. Program, saat 19.30’da sanatçı Haluk Levent’in Anıtpark’ta vereceği konserle sona erecek. Etkinliklerde çektiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşan ve en çok etkileşim alan 4 kişiye bisiklet hediye edilecek.

BAKMADAN GEÇME!