Ankara için birlik mesajları

Güncelleme Tarihi:

Ankara için birlik mesajları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2022 15:14

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD), 16. Olağan Genel Kurulu’nu önceki gün yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Derneğin Yenimahalle Varlık Mahallesi’ndeki genel merkezinde düzenlenen genel kurula, siyasi parti yöneticileri, milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplu kuruluşlarının yöneticileri ve bürokratlar katıldı. Katılımcılara Ankara dönerinin ikram edildiği kurulda seymenler de gösteriler sundu. Genel kurula tek liste halinde giren Hilmi Yaman, yeniden AHİD Genel Başkanı seçildi. Birlik ve beraberlik vurgusunun olduğu genel kurulda tüm katılımcılara teşekkür eden Yaman, özetle şunları söyledi:

Ankara için birlik mesajları


ANKARALILARA HİZMET ETMEK İBADETTİR

“Ankaralılara hizmet etmek ibadettir. Bizler sizlerle beraber Ankara’ya hizmet ediyoruz. Ankara bizim için çok kıymetli. Hacı Bayram Veli hazretlerinin şehri. Ankara’da onun torunları olmak, ona hizmet etmek, Ankara’ya hizmet etmek bizim için şereftir. AHİD kurulduğu günden bugüne hep yukarıya çıktı, yukarıya çıkmaya devam ediyor. Bunu sizlerle beraber başardık. Hep beraber güzel işler yapıyoruz, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Ankara için birlik mesajları


Belediye başkanları adına söz alan Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Ankara bir Ahi şehridir. Birlik ve beraberlikle inşallah bu topraklardaki değerlerimizi sonsuza kadar yaşatacağız. Tüm belediye başkanlarımızla biz milletimizin hizmetkârıyız. Hep beraber Ankara’ya hizmet edeceğiz” dedi.

Ankara için birlik mesajları


ANKARA’YA SAHİP ÇIKMAK HERKESİN GÖREVİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Ankara’ya sahip çıkmak Ankara’nın yerlileri kadar Türkiye’de yaşayan her yurttaşın görevidir. Ankara’daki ilçelerin turizm ile büyümesi için sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak akılla çalışarak projeler üretmek zorundayız. Ankara’nın öncelikle bir fuar alanına ihtiyacı var. Fuar alanının bir an önce yapılması için siyasetçiler ve STK’lar başta olmak üzere hepimize büyük görev düşüyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!