Ankara Barosu'na talip

Güncelleme Tarihi:

Ankara Barosuna talip
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2018 01:00

Avukat Ömer Lütfü Avşar, Demokratik Sol Avukatlar Grubu olarak Ankara Barosu Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Haberin Devamı

Demokratik Sol Avukatlar Grubu olarak, Ankara Barosu’nun yönetim sorumluluğunu uzun zamandır sürdürdüklerine dikkat çeken Avşar; “40 yılı aşkın bir süredir ilkeleri, teamülleri ve değerleri ile yönetim sorumluluğunu başarı ile üstlendik. Şimdi bir kez daha bu amaçla, yapılacak olan Ankara barosu seçimlerinde aday olacağım” dedi.

Yazılı bir açıklama yaparak adaylığını açıklayanÖmer Lütfü Avşar,  2018 ve takip eden yılların da meslek değerleri ve hukuk mücadelesi yılları olacağına dikkat çekti ve bu nedenle bu seçimlerin önemli olduğunu bildirdi.

Avşar, açıklamasında özetle şunları kaydetti

“Adalet insanları olarak ülkemizde ne yazık ki, benzeri görülmemiş zorluklarla karşılaşıyoruz. Biz avukatlar adeta, onur ve itibara muhtaç hale geldi. Bu açlığı, ağır bir bedel ödesek de bertaraf etmenin yeni ve cesur yolunun; tekrar Demokratik Sol Avukatlar Grubu’nun kuruluş ilkelerini uygulamak ve ‘DSA’ sömürücülerini çırılçıplak ortada bırakmak olduğu gerçeği ile karşı karşıyayız.

Haberin Devamı

Bunun da uygulama yolunu biliyoruz ve mutlaka uygulayacağız. Sonuçta Türkiye Barolar Birliği ve Ankara Barosu’na tekrar itibar ve meslek aşkı getirilebileceğini de göstermiş olacağız.

Bütün bunları gözeterek, Demokratik Sol Avukatlar (DSA) grubunun ilkeleri, teamülleri ve değerlerine tekrar uygulama kazandırabilmek sorumluluğundan hareketle; 2018 yılı Ankara Barosu Yönetimi seçimlerinde Ankara Barosu Başkan adayıyım.

Ve kabul, beyan ve taahhüt ederim ki; Demokratik Sol Avukatlar (DSA) Grubunun ilkeleri, teamülleri ve değerlerine sadık kalıp bu değerlerin yaşaması için mücadele edeceğim.”

BAKMADAN GEÇME!