Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Programı 

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Programı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2017 13:03

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Programı 

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ALTINDAĞ Belediyesi, gençlerin okuma alışkanlığı kazanması için çalışmalarını sürdürürken, 3 gençlik merkezinden 60 öğrencinin katıldığı Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Programı, düzenlenen bir seminerle gençlere anlatıldı. 
Program kapsamında gençler yaz tatillerinde boş durmayarak seçilen bir yazarın 30'a yakın eserini okuyacak. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen ve Altındağ Belediyesi'nin ilçedeki gençleri kitapla buluşturmak amacıyla ortaklaşa yürüttükleri programda, gençler ilk olarak Mustafa Kutlu'nun eserlerini okuyacak.  Bu kitapları  okuyan 60 genç daha sonra yazarla ve eserleriyle ilgili bir araştırma da yaparak panel metni hazırlayacak. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin ev sahipliğinde gerçekleşen programa, eski Tarım Bakanı Sami Güçlü de katıldı.  
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bu programı duyduktan sonra çok önemsediğini belirterek, Altındağ Belediyesi bünyesinde 17 gençlik merkezi ve 24 kadın eğitim ve kültür merkezinin hizmet verdiğini ve buralarda Altındağlıların kültürel faaliyetlerle sanatla, kitapla buluşturulduğunu söyledi. Tiryaki, "Bu sıcak yaz gününde okuma aşkıyla kalkıp buraya geldiniz. Biz okuyan gençlerimizin her zaman yanında olacağız. Hep beraber büyük başarılara imza atacağız" dedi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!