Ampute futbolcular hazırlık kampında

Güncelleme Tarihi:

Ampute futbolcular hazırlık kampında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2019 15:13

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına başladı.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Osman Çakmak, 2020 yılında Polonya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nın hazırlıkları kapsamında ilk kampı Düzce’de yapacaklarını söyledi. 25 kişiden oluşan geniş bir kadroya sahip olduklarını belirten Çakmak, şöyle konuştu:
“Takım içinde çok yetenekli ve genç futbolcularımız var. Avrupa Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak Polonya ile ekim ayında Antalya’da ikili kamp gerçekleştireceğiz. Kasım ayında liglerin başlamasıyla çalışmalarımıza ara vereceğiz. Lig döneminde de kulüplerde mücadele edecek tüm futbolcularımızı teknik ekibimizle takip edeceğiz. 2020’de liglerin bitimiyle tamamen Avrupa Şampiyonası’na odaklanacağız. 2020 yılında 5 kamp yapmayı planlıyoruz.”

BU ALANDA SÖZ SAHİBİYİZ

2020 Avrupa Şampiyonası’nın 16 ülkenin katılımıyla düzenleneceğinin bilgisini veren Osman Çakmak, “Şampiyonada Rusya, İngiltere, İspanya, Polonya gibi çok güçlü rakiplerimiz olsa da Türkiye, ampute futbolda dünyada ve Avrupa’da söz sahibi. 2017’de İstanbul’da Avrupa şampiyonu, 2018’de dünya ikincisi olduk. Hedefimiz yine final oynayıp şampiyonluk. Parolamızdan şaşmayıp ‘Ampute futbol dünyada ve Avrupa’da Türkiye’den sorulur’ sloganıyla devam edeceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!