Amatörden filenin zirvesine

Güncelleme Tarihi:

Amatörden filenin zirvesine
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2022 00:13

Şehit aileleri tarafından kurulan ve ilk etapta gönüllülerle faaliyetlerine başlayan filenin genç takımlarından Türkiye Şehit Aileleri Derneği (TÜRŞAD) Spor Kulübü erkek voleybol takımı, Efeler Voleybol Ligi’ne yükselerek büyük başarı gösterdi.

Haberin Devamı

Ankara’dan Bitlis’e kupayla dönen takım taraftarlarına büyük gurur yaşattı. Zor şartlarda zirveye tırmandıklarını belirten Kulüp Başkanı Kadir Köstekçi, “Bu başarı sadece bir spor başarısı değil. Emek, özveri ve inançla neler yapılabileceğinin ispatı” dedi.

İNANDIK VE SONUNDA BAŞARDIK

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde şehit yakınları, polis, güvenlik korucusu, mahalli sanatçı ve esnaflardan oluşan bir grup gönüllü ile takımı kurduklarını aktaran Köstekçi, şunları söyledi:
“Sportif faaliyete, gençliği kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, sporcu gençler yetiştirmek hedefiyle girdik. Bir voleybol kulübü kuralım, liglerde temsil edilsin ve Doğu Anadolu’da bu işin bir cazibe merkezi haline geldiğini herkes görsün istedik. 2017’de başladık, bugün voleybolun en üst ligine çıktık. Zor günlerden geçtik, inandık ve başardık. Küçük bir ilçenin başarısı gurur verici. Başarıda, bize inanan sporcu kadromuz, taraftarımız, halkımız, sponsorlarımız var. Ankara’da bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz.” Takımın antrenörü Mustafa Çayır ise geçen sene takımın çeşitli mağduriyetler yaşadığını dile getirip, “Kadir Bey ile takımı tekrar kurduk. Hedefimiz Efeler Ligi’ne çıkmaktı, bunu el birliğiyle başardık” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!