Amatör spor kulüplerine 2 bin 500 TL maddi destek

Güncelleme Tarihi:

Amatör spor kulüplerine 2 bin 500 TL maddi destek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2021 23:25

Altındağ Belediye Meclisi’nde, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine 2 bin 500 TL maddi destekte bulunma kararı alındı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “Amatör spor kulüplerimiz sporun tabana yayılmasında önemli bir misyon üstleniyor” dedi.

Haberin Devamı

Altındağ Belediye Meclisi’nde alınan kararla, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine pandemi desteği verilecek. Pandemi döneminde faaliyette bulunamayan ve maddi kayıplar yaşayan amatör spor kulüplerine, 2 bin 500 TL nakdi destekte bulunulacak. Amatör spor kulüplerinin her anlamda desteklenmesine büyük önem verdiklerini belirten Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, şunları söyledi:

Amatör spor kulüplerine 2 bin 500 TL maddi destek


ÖNEMLİ BİR MİSYON ÜSTLENİYOR

“Amatör spor kulüplerimiz sporun tabana yayılmasında önemli bir misyon üstleniyor. Halkımızın spor yapmasında en büyük yardımcımız amatör spor kulüplerimiz. Amatör spor kulüpleri halkımızın ve gençliğimizin spor yapmasına, onlara sağlıklı yaşam biçimi sunmasına yardımcı olan kuruluşlar. Bu kulüpler aynı zamanda uluslararası şampiyonalarda ülkemizi temsil edecek sporcuların yetişmesi anlamında da çok önemli. Bu nedenle kendilerine böyle bir destekte bulunma kararı aldık. Amatör spor kulüplerinin ayakta kalması ve faaliyetlerine pandemi öncesinde olduğu gibi devam etmesi için her zaman destek olacağız. Sporun ve sporcuların daima yanındayız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!