Altındağ’ı da renklendirecek

Güncelleme Tarihi:

Altındağ’ı da renklendirecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2022 16:43

Evinin duvarlarına çizdiği resimlerle tanınan zihinsel engelli ressam Muhammed Yalçın artık yaşadığı ilçe olan Altındağ’ı da renklendirecek. Muhammed, ilk çalışmasını Doğan Çağlar Engelliler Okulu’nda yaptı, resimli duvarlar engelli öğrencilerin yaşamına renk kattı.

Haberin Devamı

Altındağ’da yaşayan zihinsel engelli ressam Muhammed Yalçın, kendi evinin duvarlarından sonra şimdi de yaşadığı ilçenin farklı noktalarındaki duvarları renklendirmeye başladı. Tüm boya ihtiyaçları Altındağ Belediyesi tarafından karşılanan Muhammed, ilk çalışmasına Doğan Çağlar Engelliler Okulu’ndan başladı. Okul duvarlarına gönlünce resimler çizen Muhammed, kendisi gibi engelli çocukların dünyasına renk kattı. Resimler, görenlerin büyük beğenisini kazandı. Muhammed Yalçın’ın Altındağ’ın çeşitli noktalarını boyalarıyla renklendirmeye devam edeceğini belirten Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı şunları söyledi:

Altındağ’ı da renklendirecek


RENK KATAN BİR SİMA

Haberin Devamı

“Muhammed kardeşimiz, çizdiği dikkat çekici figürler ve tuvalinden taşarak evinin duvarlarına yansıyan resim tutkusuyla Altındağ’a renk katan bir sima. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken, çok ziyaret edilen biri. Kendisi çok yetenekli olmasının yanı sıra, engelli bir birey olarak, sevginin önünde hiçbir şeyin engel olamayacağını gözler önüne seren çok güzel bir örnek. Muhammed hayal dünyası ve fırçası ile Altındağ’a renk katmaya devam edecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!