Altındağ’da okullar eğitime hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Altındağ’da okullar eğitime hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2021 15:26

Altındağ Belediyesi, eylül ayının ilk haftasında başlaması planlanan yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi okullarda tadilat çalışması başlattı.

Haberin Devamı

Altındağ genelindeki okullarda çalışan ekipler, bakım onarım çalışmasının yanı sıra bazı okulların iç ve dış cephe boyalarını yeniledi. Bahçe ve peyzaj düzenlemesi yapan ekipler, okullarda dezenfeksiyon çalışması da gerçekleştirdi. Okulları yeni eğitim-öğretim dönemine hazır hale getirmek gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını kaydeden Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, şu bilgileri verdi:

ÖĞRENCİLERİN İÇLERİ AÇILSIN İSTEDİK

“Öğrencilerimiz uzunca bir süre okullarından uzak kaldı. Okullar öğrencileri, öğrenciler de okulları çok özledi. Yeni eğitim ve öğretim yılında okullarımız öğrencileri pırıl pırıl karşılasın, öğrencilerimiz de okullarını görünce içleri açılsın istedik. Bu nedenle ilçemizde bulunan okullarımıza boya desteği sağladık. Bahçe ve peyzaj düzenleme hizmeti verdik. Gerekli olan okullarımızda, tadilat, bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdik. Dezenfeksiyon çalışmasını da unutmadık. Yapılan çalışmalar neticesinde okullar pırıl pırıl bir görüntüye kavuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!