Altındağ'da 'okçuluk' eğitimine yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Altındağda okçuluk eğitimine yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2020 11:06

Altındağ'da 'okçuluk' eğitimine yoğun ilgi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ALTINDAĞ Belediyesi Gençlik Merkezleri'nde düzenlenen 'okçuluk' eğitimleri gençler ve çocuklar tarafından yoğun ilgi görüyor.
Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezleri'nde 'okçuluk' eğitimi alan gençler, hem sosyalleşiyor hem de bireysel gelişimlerine katkı sağlıyor. Altındağlı gençlerin gösterdiği ilgiden büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin ata sporlarımızdan biri olan okçuluk ile tanışması ve içlerinde yetenekli olanların bu spora yönlendirilmesi bizim için ayrı bir önem taşıyor. Altındağ olarak ata sporumuz okçuluğa da sahip çıkmak için elimizden geleni yapıyoruz. Her geçen gün daha fazla çocuğumuzu okçuluk ile tanıştırmayı hedefliyoruz" dedi.
Okçuluğun sportif aktivitenin yanında, gençlerin bireysel gelişimine ve sosyalleşmelerine de büyük katkı sağladığını kaydeden Başkan Balcı, "Kişinin kendine güvenini arttıran, konsantrasyonu geliştiren ve sosyalleşmeyi olumlu yönde etkileyen okçuluk, ayrıca el ve ayakların orantılı, doğru kullanılmasını sağlayarak günümüzün en önemli sağlık sorunlarından olan vücut eğriliğinin önüne geçerek dik duruşu da sağlıyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!