‘Algı’ dedi yüklendi

Güncelleme Tarihi:

‘Algı’ dedi yüklendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2019 16:16

AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan’a, 31 Mart seçimlerinin ardından ilk kez muhalefette oldukları ‘Ankara Büyükşehir Belediyesi’ sürecini sordum.

Haberin Devamı

KOSKOCA BİR YAZ GEÇTİ

“Mansur Yavaş, seçildiği günden bu yana ‘Bana hiçbir şeyi yaptırmıyorlar’ algısı oluşturmaya çalışıyor. Ankara’da koskoca bir yaz geçti. Havuzların içinde su olmadığını, ağaçların sulanmadığını, kuruduğunu gördük. Koskoca bulvarların kazılıp bırakıldığını, asfaltlanmadığını gördük.”

YÜZDE 95’İ OY BİRLİĞİ

“Asfaltın atılmamasını, peyzaj çalışmasının yapılmamasını ABB Meclis üyeleri mi yaptırmıyor? ‘Ben Meclis’te çoğunlukta değilim’ diye vatandaşı kandırıyorsun, insanların aklıyla dalga geçiyorsun. Meclis’e gelen Başkanlık yazılarına bakın, yüzde 95’i oy birliğiyle geçmiştir.”

YÖNETİMDEN BİHABER

“AK Parti ve MHP ‘hayır’ versin, dozajı yükselteyim, buradan siyasi prim elde edeyim istiyor. Tüm kışkırtmalarına rağmen Cumhur İttifakı, otobüs kredisine onay verdi, ama krediyi kendi iş bilmezlikleri yüzünde alamadılar. Yönetimden bihaber oldukları ortaya çıktı.”

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ANKARA TALİMATI: YARARLI İŞLERDE DESTEK OLUN

AK Parti İl Başkanı Özcan, “Cumhurbaşkanı’nın bakışı nasıl, sizlere vermiş olduğu bir talimat var mı?” sorusuna ise “Cumhurbaşkınımızın bize talimatı: ‘Ankara’ya yararlı olan işlerde destek olacaksınız, Ankara’ya zararlı olacak, Ankaralının hayatını zorlaştıracak şeylere müsaade etmeyeceksiniz.’ Cumhurbaşkanımızın aksi yönde bize bir talimatı yok” yanıtı verdi.





 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!