Akyurt'ta 118 çocuğa sünnet şöleni

Güncelleme Tarihi:

Akyurtta 118 çocuğa sünnet şöleni
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2017 10:09

Akyurt'ta 118 çocuğa sünnet şöleni

Haberin Devamı

Hakkı TÜRKDAĞ/AKYURT(Ankara), (DHA)- AKYURT Belediyesi, 13 yıldır devam eden sünnet şöleninde bu yıl 118 çocuk için yaptı. Akyurt Devlet Hastanesi'nde uzman doktorların sünnet ettiği çocuklar, Akyurt Belediyesi Kültür Merkezi Düğün Salonu'nda görkemli sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımlarını attı. 
Sünnet düğününe Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, eşi Şenay Ayantaş, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve resmi kurum amirleri ile sünnet olan çocukların aileleri katıldı. Sünnet düğünü Akyurt Merkez Cami İmamı Celalettin Alabaş'ın Kur'an-ı Kerim okuması ile başladı. 118 çocuk, Kur'an okunmasının ardından hep birlikte sahneye geldi ve Akyurt Müftüsü Ahmet Sarıtaş onlar için dua etti.
BAŞKAN AYANTAŞ: AKYURT GÖÇ ALIYOR
Düğünde ailelere ve çocuklara hitaben konuşan Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, "13 yıldır her sene sünnet programları düzenliyoruz. İlk yıllarda 15-20 çocuğumuz vardı. Bu sene 118 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Bu sayı her yıl artarak devam ediyor. Biz bu sayının artmasından mutluluk duyuyoruz. Bu da şunu gösteriyor ki, her yıl Akyurt'a yeni vatandaşlarımız taşınıyor. Bu da Akyurt'un göç aldığını, büyüdüğünü, geliştiğini gösteriyor. Çocuklarımıza geçmiş olsun diyorum. Allah ailelerine damatlıklarını da görmeyi nasip etsin. Bugüne kadar birçok hizmet ürettik. Bunlar ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin yükselmesi içindir. İşte hizmet binamızı açtık, Kurban Bayramı öncesinde, Belediyemizin yapmış olduğu 2 bin 500 kişilik Seyyid Burhaneddin Camii'ni de hizmete açacağız. Eylül ayı içerisinde de seçimlerde vaat ettiğimiz Ganinin Ağıl Göleti'ni teslim alacağız. Önümüzdeki yıllarda Ankara'nın en güzel ilçelerinden bir tanesi biz olacağız. Buna emin olun. Akyurt için ne yapılsa azdır" dedi.
Daha sonra çocuklar kukla, illüzyon ve bubble şovlarıyla, hayatları boyunca unutamayacakları bir sünnet düğünü yaşadı. Başkan Ayantaş, çocuklarla birlikte düğün pastası kesti, bisiklet ve futbol topu hediye etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!