Aklımızdaki tek düşünce şampiyonluk

Güncelleme Tarihi:

Aklımızdaki tek düşünce şampiyonluk
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2021 01:41

Sarı-lacivertli taraftarların takıma olan bağlılığını ve maçlardaki enerjisini herkesin bildiğini belirten tecrübeli futbolcu, “Biz, taraftarın yanımızda olduğunu her zaman hissediyoruz ve aldığımız o güçle daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig’in lideri Ankaragücü’nün orta saha oyuncularından İshak Çakmak, kulübün sosyal medya kanalına konuşup, kendisi ve takım ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Ankaragücü taraftarının ne kadar büyük olduğunu sadece kendisinin değil, bütün Türkiye’nin bildiğini dile getiren tecrübeli oyuncu, “Camia olarak aklımızdaki tek düşünce şampiyonluk, başka bir şey düşünmüyoruz. 111 yıllık camiaya şampiyonluk yakışır. Biz de oyuncular olarak bu beklentiye karşılık verebilmek için sahada elimizden gelenin en iyisi yapmaya çalışıyoruz. Geride kalan haftalarda bazın sıkıntılar yaşasak da sonuçta hedefimiz olan liderliğe yükseldik ve bunu sezon sonuna kadar korumak istiyoruz. Deplasmanda taraftar olmaması bizleri etkiliyor. Biz, taraftarımızın yanımızda olduğunu her zaman hissediyoruz. Onlar 12. adam olarak yanımızda olunca daha iyi yerlerde oluruz” diye konuştu.

DÜZGÜN KARAKTERLİ BİR TEKNİK ADAM

Teknik Direktör Mustafa Dalcı’nın düzgün karakterli bir insan olduğunu dile getiren İshak Çakmak, şunları söyledi:
“Mustafa Dalcı ile ilgili konuşursam, hoca beni paket eder (gülüyor) Hocamız, düzgün karakterli, kişilikli bir insandır, kendisini çok severim. Umarım o da beni seviyordur. Eşimin Ankaralı olması, Ankara’nın en sevdiğim yanı. Ankaragücü taraftarıyla ilk buluşmamı kelimelerle anlatamam. Gerçekten büyük bir camia. 111 yıllık bir maziye sahip. Taraftarımızla buluşunca çok heyecanlandım. Kendi mevkimin dışında 10 numara pozisyonunda oynamak isterdim. Futbola 10 yaşında Konya Çumra’da başladım. Aşk adamı olduğum için en sevdiğim sanatçılar Hakan Altun ve Ebru Gündeş.”

AİLEMDEN SONRA EN ÖNEMLİ YERDEYİM

“Eski kaptanlarımızdan Sedat Ağçay’a benzetildiğim için teşekkür ederim, ancak bence o benden daha iyi futbolcuydu. Diğer takımlara göre Ankaragücü, çok büyük bir camia. Atmosferi, havası ve tesisleriyle çok farklı. Futbolu, tutku, aşk ve gol kelimeleriyle tanımlayabilirim. 6-7 aydır buradayım. Birçok kulüpte futbol oynadım. Ankaragücü, ailemden sonra en önemli yerde diyebilirim. Takımımızda benim mevkiimde oynayan Ulaş isimli genç bir arkadaşımız var. Kendisini geliştirip, daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum. Ankaragücü’nden teklif gelince hiç düşünmedim. Hedefi olan bir takımın parçası olmak çok heyecan verici. Umarım, sezon sonunda taraftarımızla birlikte, şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşarız.”

Haberin Devamı

MAÇ HAZIRLIĞI TEMPOLU SÜRÜYOR

Ankaragücü, milli aradan sonra deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçı hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Teknik Direktör Mustafa Dalcı yönetiminde çalışan sarı-lacivertliler, teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanlarla, zorlu maça hazırlanıyor. Başkent ekibi, oynadığı son maçta Bereket Sigorta Ümraneyispor’u 3-0 yenip, liderliğe yükselmişti.

ADANASPOR YÖNETİMİ BİLETLERİ UCUZLATTI

Haberin Devamı

Adanaspor yönetimi, sahasında lider Ankaragücü ile 21 Kasım Pazar günü oynayacağı karşılaşmanın biletlerinde büyük indirime gitti.
Maç biletlerinin 17 Kasım Çarşamba günü saat 10.00’da satışa sunulacağı açıklanırken, turuncu-beyazlı kulüp tüm tribünlerde biletlerin 10 TL olduğunu duyurdu.
Adanaspor, TFF 1. Lig’in 11. haftasında 1 Kasım’da konuk ettiği Altınordu karşılaşmasının bilet fiyatlarını; Güney Batı Tribünü 60 TL, 118. Blok Tribünü 50 TL, Maraton Tribünü 40 TL ve Arjantin Köşe Tribünü biletlerini ise 25 TL olarak satışa çıkarmıştı.
Adanaspor, 12 maçta; 4 galibiyet, 3 beraberlik, 5 yenilgi ve 15 puanla puan cetvelinde 10. sırada yer alıyor.
Akdeniz temsilcisinde, Serdar Özkan’ın ardından Orkan Çınar da kadro dışı bırakıldı.

Haberin Devamı

BAŞKANLAR AÇILIŞTA BULUŞTU

Ankaragücü’nün eski başkanlarından Metin Akyüz’ün, ‘Köy Bahçesi’ ismiyle Etimesgut - Bağlıca Bulvarı’nda hizmete verdiği işyerinin açılışını, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Ankaragücü eski başkanlarından Mehmet Yiğiner birlikte yaptı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta, Ankaragücü’nün liderliği ve Süper Lig yürüyüşü konuşuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!