AK Partili Sinan Burhan: '24 saat çalışma var diyorlar ortada kimse yok'

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Sinan Burhan: 24 saat çalışma var diyorlar ortada kimse yok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 22:06

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin(ABB) Turan Güneş Bulvarı’nda yapımı uzayan katlı kavşak inşaatının olduğu noktaya ’24 saat çalışılıyor’ pankartı astığına dikkat çeken ABB Meclisi AK Parti Meclis Üyesi Sinan Burhan, “24 saat çalışma var diyorlar ortada kimse yok” eleştirisinde bulundu.

Haberin Devamı

İki yıl önce ihale edilen çalışmayı ‘Bitmeyen çile kavşağı’ diye tanımlayan Burhan inşaatın olduğu noktaya giderek bir video da çekti. Burhan şunları söyledi:

BURANIN ADI ‘ÇİLE KAVŞAĞI’

“Mansur Bey buraya bir pankart asmış ‘24 saat çalışılıyor’ diyor. Pankartta ‘TRT önü köprülü kavşak çalışmaları kapsamında Turan Güneş Bulvarı’nda trafik akışı alternatif güzergâhlardan sağlanacaktır. Çalışmalarımız 24 saat esaslı olarak devam etmektedir’ yazıyor. Nerede çalışma var. Geldik gördük belgeledik. Çalışma nerede Mansur Bey. Çankayalı isyanda, Çankayalı çile çekiyor. Vakit kaybı, nakit kaybı, emek kaybı var çocuklar okullara gidemiyor. İki senedir bitmiyor. Buranın adı ‘çile kavşağı.’ Biz söyleyince ‘Sinan Burhan eleştiriyor’ diyorsunuz. 24 saat çalışma var diyorlar ortada kimse yok. Bu tespitimiz belgeli.”

BİR YILDA YOLU BİTİREMEDİLER

Bölge sakinleriyle de görüşen ve “24 saat çalışma var mı” diye soran Burhan’a bir vatandaş, “Saat 9’da gelip 5’te devlet memuru gibi bırakıyorlar burayı. Bomboş çalışan hiç yok. Bir yıldır bitmiyor burası. Bir yılda neler yapılmaz burada. Bir yılda şu 1.5 kilometre yolu bitiremediler” değerlendirmesinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!