A.Gücü’nden ikinci adım

Güncelleme Tarihi:

A.Gücü’nden ikinci adım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2019 14:13

Başkent ekibi, kombine kart fiyatlarındaki indirimin ardından, taraftardan gelen talebi değerlendirip, Eryaman Stadı’ndaki iç saha maç bileti fiyatlarını aşağı çekti.

Haberin Devamı

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü’nün yönetimi, bilet fiyatlarında yeniden düzenleme yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nda, taraftarlardan Ankara’da oynanacak müsabakalardaki bilet fiyatlarının yüksekliği ve yeniden düzenlenmesi yönünde talep oluştuğu belirtildi. Açıklamada, “12. adam olarak, deplasmanda ve sahamızda takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımızın bu talebi, yönetim kurulumuzca değerlendirilmiş olup, bilet fiyatlarında indirime gidilmesi hususunda karar alınmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Uygulanacak yeni bilet fiyatları şu şekilde olacak:

Kuzey tribün (Kale arkası): 30 TL, Güney tribün (Kale arkası): 30 TL, Doğu tribün (Maraton): 40 TL, Batı tribün (Sağ ve Sol Kapalı): 50 TL, VİP tribün: 150 TL.

Haberin Devamı

Ankaragücü’nün ligin ikinci haftasında Eryaman Stadı’nda karşılaştığı Kayserispor maçında bilet fiyatları, kuzey-güney kale arkaları; 40 TL, doğu maraton tribünü 50 TL, batı tribünleri kapalı sağ-sol, 60 TL’den satılmıştı.

A.Gücü’nden ikinci adım

KOMBİNE KARTLARINDA DA İNDİRİM YAPILDI

Ankaragücü’nde, sezon bitiminde başlayan, olağanüstü genel kurul sürecinde iyice tırmanan, TSYD Ankara Kupası finalinde tavan yapan yönetim ile taraftar arasındaki gerilimi düşürme konusunda, daha önce ilk adım kombine kart fiyatlarının indirime gidilmesinde atılmıştı. Yönetim, o süreçte, taraftarlardan gelen yoğun talebi de değerlendirip, kombine kartları yüzde 20-25 oranında ucuzlattı. Sarı-lacivertliler, daha önce 750 TL olarak belirledikleri kale arkaları tribün kombine kartlarını 600 TL’ye, bin 50 TL olan maraton tribünü kombine kartlarını 750 TL’ye, bin 350 TL olan kapalı tribün kombine kartlarını da 900 TL’ye indirmişti. Eryaman Stadı’nın kiralama işleminin tamamlanmasının ardından da VIP tribün biletleri 3 bin TL olarak belirlendi. Ankaragücü yönetimi, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğu dönemde, müsabakalarda taraftar desteğinin sağlanması ve maçların huzur ortamında oynanması için bu yönde bir karar alındığını açıkladı. Geride kalan 3 haftada 5 puan toplayan Ankaragücü, 15 Eylül pazar günü BTC Turk Yeni Malatyaspor ile kendi sahasında karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!