A.Gücü’nde değişim sürecek

Güncelleme Tarihi:

A.Gücü’nde değişim sürecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2020 00:31

Transfer yasağının kaldırılması konusunda görüşmelerin devam ettiğini dile getiren başkan, “Borçların yapılandırılması ile ilgili olarak Bankalar Birliği ile belki anlaşma yapabiliriz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ankaragücü, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde, Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde başladı. Sarı-lacivertliler, bugün kamp için Afyon’a gidecek ve çalışmalarını 15 gün boyunca burada yapacak.

A.Gücü’nde değişim sürecek


Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı için gittiği İstanbul’da, sosyal medya üzerinden taraftarların sorularını yanıtlarken, gelecek adına umutlu mesajlar verdi.
Başkan Mert’in, “Sevgili Ankaragüçlüler, kulübümüzde değişim devam edecek. Sosyal medya daha profesyonel olacak. Zaman içerisinde hepiniz farkı göreceksiniz” diye paylaşım yapması üzerine, taraftarlar kendisine, merak ettikleri soruları yöneltti.
Kulübün paylaştığı ilk antrenman fotoğraflarında, Portekizli oyuncu Tiago Pinto’yu göremeyen bir taraftarın, bunun nedenini sorması üzerine de Başkan Mert, “Sorun yok, kendisi Ankara’da” ifadelerini kullandı.
Bir başka taraftar da Brezilyalı kaleci Ricardo Friedrich’i sorarken, Mert, “Yolda geliyor” diye yanıt verdi.

YENİ FORMALAR HAFTA SONUNA HAZIR

Başkan Fatih Mert, bir süre önce kulüpteki görevinden uzaklaştırılan bir çalışan ile ilgili olarak da “Muhammed, A Takım haricinde kulübün her yerinde çalışabilecek, sıkıntı yok” dedi.
Transfer yasağındaki son gelişmeleri soran bir takipçisine, “Görüşmeler devam ediyor” diye cevap veren Fatih Mert, “Bankalar Birliği ile anlaşma yapacak mısınız” sorusu üzerine de “belki” ifadelerini kullandı. Mert, bir soru üzerine de yeni sezon formalarının hafta sonuna hazır olacağını bildirdi.

Haberin Devamı

PERSONELİN TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Yeni sezon hazırlıklarına Beştepe Tesisleri’nde başlayan MKE Ankaragücü’nde, bir çalışanda korona virüse rastlandı.
Kulüpten yapılan açıklamada, “Sezon başı hazırlıkları öncesi kulübümüzde yapılan Korona virus (Covid-19) taramasında bir personelimizde sonuç pozitif çıkmış olup testi pozitif çıkan çalışanımız ile birlikte, test sonucu negatif çıkan ancak aynı ortamda bulunan 4 çalışanımız evde izolasyona alınmıştır. Personelimizin genel durumu iyi olup gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!