7/24 bayram mesaisi

Güncelleme Tarihi:

7/24  bayram mesaisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2020 00:39

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, bayramın huzur ve güven içinde geçmesi amacıyla ABB’nin yaptığı çalışmaları ve aldığı tedbirleri anlattı.

Haberin Devamı

Bayram boyunca nöbetçi birimlerle hizmet verilmeye devam edileceğini belirten Başkan Yavaş, yaptığı yazılı açkılamada şunları kaydetti: “Mezarlıklardan şehitliklere, bulvarlardan havuzlara kadar kent genelinde bayram temizliği işlemleri devam ederken; bayram boyunca merkez ve ilçelerimizde ekiplerimiz temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına aralıksız devam edecektir. ASKİ, Ankara İtfaiyesi ve Başkent 153 ekiplerimiz de bayram süresince 7/24 çalışarak siz değerli Başkentlilerin her türlü talep ve şikâyetini çözüme kavuşturmak için mesai harcayacaktır. Bayram nedeniyle yolcu yoğunluğunun yaşandığı AŞTİ’de gerek güvenlik gerekse hijyen önemleri alınarak, vatandaşlarımızın seyahatlerini huzur ve temiz bir ortamda gerçekleştirmeleri için denetimler artırılmıştır.” Vatandaşların bayramını da kutlayan Yavaş, sosyal mesafe, maske ve hijyen uyarısı da yaptı.

7/24  bayram mesaisi


EVDE OLMAYAN VANAYI KAPATSIN

Bayram boyunca 7/24 mesai sürdürecek olan birimlerden ABB İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri de, vatandaşları uyardı. Yetkililer, bayram tatilini evlerinden uzakta geçirecek olan Ankaralılara ev ve iş yerlerindeki elektrik şalterlerini, su ve doğalgaz vanalarını önceden kapatmalarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!