25 bine yakın genç üyeyle rekor kırdık

Güncelleme Tarihi:

25 bine yakın genç üyeyle rekor kırdık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2021 01:22

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Yıldız, 1 Haziran’dan bugüne 24 bin 942 yeni genç üye yaparak Türkiye derecesi almaya hak kazandıklarına dikkat çekerek, “25 bine yakın genç üyeyle rekor kırdık” dedi.

Haberin Devamı

Yakın bir tarihte il gençlik kolları olarak kongrelerini gerçekleştirmeyi planladıklarını kaydeden Yıldız, göreve geldiği 31 Ocak 2019’dan bu yana yaptıkları çalışmalarla ilgili şunları söyledi:

AİLEMİZİ GENİŞLETME GAYRETİNDEYİZ

“Cumhurbaşkanı'mız ve AK Parti Genel Başkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘gönül seferberliği’ startını vermesinin ardından harekete geçerek sahaya inip çalışmalara başladık. 1 Haziran 2020 tarihinden bugüne tam 24 bin 942 üye yaparak Türkiye derecesi almaya hak kazandık. 25 bine yakın genç üyeyle rekor kırdık. Türkiye’nin en güçlü gençlik teşkilatlarından birine sahip olduğumuzu biliyor ve AK Gençlik Ankara ailemizi daha da genişletme gayreti içerisine giriyoruz. Yüz yüze görüşmelerimizin yanında dijital ortamları da etkin bir şekilde kullanarak, ilk defa oy kullanacak olan tüm liseli kardeşlerimize ve üniversite okuyan veya çalışan bütün genç kardeşlerimize ulaşmak istiyoruz. Bu doğrultuda hedeflerimizi arttırıyoruz.

İLÇELER TAMAM SIRADA İL KONGRESİ VAR

Görevi devraldığımız günden bugüne 11 ilçemizde gençlik kolları kongresini büyük bir coşku ve heyecan içerisinde tamamlamış olduk. İçinde bulunduğumuz COVID-19 salgını nedeniyle, ilçe kongresi henüz yapılmayan ilçe gençlik kolları teşkilatlarını ve başkanlarını göreve getirilişinde atama usulüne dönmüş bulunmaktayız. 14 ilçe başkanımızın mazbatalarını takdim ettik. Gençlik kolları kongre dönemimiz, yenilenen kadrolarımızla, yakın bir tarihte yapacağımız İl Gençlik Kolları’mızın kongresi ile taçlandırılacaktır. Dinamik bir gençlik teşkilatı olarak maske, mesafe ve temizlik kurallarına da dikkat ederek sahada aktif olmaya devam edeceğiz.”

BELEDİYE MECLİSLERİNDE 42 GENÇ ÜYEMİZ VAR

Haberin Devamı

PARTİ teşkilatı olarak gençlere büyük önem verdiklerine de dikkat çeken Yıldız, “Ankara’da ilçe belediye Meclis’lerinde 18-35 yaş arası 42 genç Meclis üyesine sahibiz. Bunlardan 3’ü de Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yer alıyor. Ankara’nın en genç milletvekili de partimizde yer alıyor. Bu da AK Parti’nin gençlere verdiği büyük önemi gösteriyor” dedi.

25 bine yakın genç üyeyle rekor kırdık

Hürriyet Ankara Bürosu’nu ziyaret eden AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Yıldız, çalışmalarını muhabirimiz Murat Yılmaz’a anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!