2019’a renkli karşılama

Güncelleme Tarihi:

2019’a renkli karşılama
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2019 17:19

2019 Ankara’da coşku dolu kutlamalarla karşılandı. Müzik dünyasının ünlü isimleri, yılbaşı gecesi Ankara sahnelerinde boy gösterdi.

Haberin Devamı

Başkent sahneleri yeni yılda dolu dolu geçti. Birbirinden ünlü isimler Ankara’da sahne alarak, kent sakinleriyle birlikte 2019’a ‘merhaba’ dedi. Vatandaşlar, yeni yılı büyük bir dans ve müzik eşliğinde büyük bir coşkuyla karşıladı.

2019’a renkli karşılama


10’DAN GERİYE SAYIM

Fantezi müziğin önemli isimlerinden Hakan Altun, yeni yılı Sheraton Otel’de düzenlenen programla karşıladı. 2018’in son dakikalarında sahneye gelen ünlü şarkıcı, programına yavaş şarkılarla başladı. 2019’a girilirken hayranlarıyla birlikte 10’dan geriye doğru sayan Altun, sonrasında coşku dolu anlara imza attı. Sevilen şarkıcı hareketli şarkılarıyla dinleyenleri eğlendirirken, yeni yıl için sağlık, barış, huzur ve mutluluk dileklerinde bulundu.

2019’a renkli karşılama



SESİYLE MEST ETTİ

Usta sanatçı Zuhal Olcay, 2019’u Wyndham Otel’de karşıladı. Olcay, ‘İyisin’, ‘Çaresizim’, ‘Sevda Kuşun Kanadında’ gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Zuhal Olcay, sesi ve performansıyla mest etti.

2019’a renkli karşılama


ZAKKUM’DAN UNUTULMAZ GECE

Ankaralı grup Zakkum da, Wyndham Otel’de sahne aldı. Zuhal Olcay öncesinde sahneye çıkan grup, 2018’in son dakikalarına kadar sahnede kaldı. Zakkum, şarkılarıyla unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşattı.

2019’a renkli karşılama


BEREN GÖKYILDIZ DA DİNLEDİ

Bülent Serttaş, Green Park Otel’deki programda sahneye çıktı. Yeni yıla Ankaralılarla birlikte giren şarkıcı, sahnedeki enerjisi, sempatik tavırları ve zengin repertuarıyla katılımcıları coşturdu. Serttaş’ı dinleyenler arasında televizyon ekranlarının minik yıldızı Beren Gökyıldız da yer aldı.

2019’a renkli karşılama


‘ÇOK GÜZELDİ’ PAYLAŞIMI

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Demonti Otel’de sahne aldı. Tatlıses, program sonrası instagram hesabından paylaştığı hikaye ile “Biz çaldık ve çok güzeldi” mesajı verdi. Şarkıcı Levent Dörter de, Demonti Otel’de Tatlıses’ten önce sahneye çıkarak popüler şarkıları seslendirdi.

2019’a renkli karşılama


ÖNCE CAZ SONRA  DJ PERFORMANSI

Yeni yılın en renkli kutlandığı adreslerden biri de Sheraton Otel bünyesindeki The Clubhouse Jazz Bar oldu. Gecede ilk olarak caz müziğin başarılı gruplarından Somel Trio sahne aldı. Ardından Tuba Lüleci Alaçam, kabine geçerek müzik ziyafeti sundu.

2019’a renkli karşılama


BÜYÜKELÇİDEN BARIŞ DİLEĞİ

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, eşi Tetiana Sybiha ve çocukları ile birlikte yeni yıla The Clubhouse Jazz Bar’da girdi. Büyükelçi Sybiha, Somel Trio’nun performansına hayran kaldığını belirtti. Sybiha, 2019’un hem Türkiye hem Ukrayna için barış ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

2019’a renkli karşılama


EĞİTMENLER KUTLAMADA BULUŞTU

Sanat eğitim merkezlerinden Hayal Sahnesi kurucuları ve öğretmenleri, yeni yıl kutlamasında bir araya geldi. Ümitköy şubesinde gerçekleşen kutlamada, öğretmenler hem çaldı hem söyledi. Gece renkli görüntülere sahne oldu.

2019’a renkli karşılama


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!