20 yıldır aynı sorun

Güncelleme Tarihi:

20 yıldır aynı sorun
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2021 23:29

Çubuk Yazıcıoğlu Mahallesi’nde 20 yıldır aynı kötü kokuyla yaşadıklarını belirten Yıldız Küme Evleri sakinleri, kanalizasyon talebinde bulundu.

Haberin Devamı

Çubuk Muhsin Yazıcıoğlu Mahallesi Yıldız Küme Evleri sakinleri, kanalizasyon talebinde bulundu. ​​​​​​​Mahalle Muhtarı Ayhan Şahan, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) tarafından yapılması gereken altyapının uzun süredir yapılmadığını öne sürdü. Mahalle sakinlerinin yıllardır aynı kötü kokuyla yaşamaya çalıştığını iddia eden Şahan, şunları söyledi:

20 yıldır aynı sorun


VATANDAŞ RAHATSIZ

“Mahallemizin bu bölgesinde kanalizasyon bulunmuyor. Altyapı olmadığı için atık sular yüzeysel olarak ufak su kanallarına dökülüyor. Bunlar da açıkta olduğu için çok kötü koku yapıyor. Vatandaş çok rahatsız. Bu durumun en kısa zamanda düzelmesini istiyoruz. Bu zaman zarfında Büyükşehir Belediyesi’ne, ilçe belediyesine başvuruda bulunduk ancak şu ana kadar olumlu bir gelişme olmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden tek isteğimiz, altyapımızın bir an önce yapılması.”

Haberin Devamı

YAKLAŞIK 250 KİŞİ MAĞDUR DURUMDA

Mahalle sakinlerinden Bülent Özdemir, 20 yıldır aynı durumda olduklarını dile getirerek, yetkililerden bir an önce altyapının yapılmasını talep etti. Mahalle sakinlerinden Metin Özdemir de Yıldız Küme Evleri’nde yaklaşık 250 kişinin yaşadığını anlatarak, “Altyapı eksikliği ve yolumuzun bozukluğu nedeniyle mağduruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!