20 kilo eroin ele geçirildi

Güncelleme Tarihi:

20 kilo eroin ele geçirildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2021 23:59

Başkent’te istihbarat üzerine harekete geçen polis ekipleri, düzenledikleri iki operasyonda 20 kilogram eroin ele geçirdi. Operasyonlarda yedi zanlı yakalandı.

Haberin Devamı

Ankara'da polis ekiplerince düzenlenen iki operasyonda 20 kilogram eroin ele geçirildi. Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, daha önce de aynı suçtan hakkında işlem yapılan M.A.'nın, E.Ö. ve A.A. ile Ergazi Mahallesi Batı Bulvarı'nda uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler, şüphelileri bir süre takip ettikten sonra eş zamanlı düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Zanlıların gösterdikleri ve Ö.D.'ye ait olduğu öğrenilen Yenimahalle ve Keçiören’deki iki adreste arama yapan ekipler, 5 kilogram eroin ele geçirdi.

20 kilo eroin ele geçirildi


KOVALAMACAYLA YAKALANDI

Haberin Devamı

Ekipler, Afganistan uyruklu zanlıların bir alışveriş merkezi etrafında uyuşturucu sattıkları ve ellerinde yüklü miktarda uyuşturucu olduğu istihbaratı üzerine bölgeyi izlemeye aldı. Kısa süren kovalamacanın ardından yakalanan Afganistan uyruklu C.A.'nın üzerinde, siyah poşete sarılı olarak satışa hazır halde bir miktar eroin maddesi ve hassas terazi ele geçirildi. C.A.'nın uyuşturucuları Çubuk’taki bir adresten aldığını itiraf etmesi üzerine harekete geçen ekipler, düzenlenen perasyonda Afganistan uyruklu M.R. ve A.O.’yu gözaltına aldı. C.A.'nın gösterdiği adreslerde yapılan aramada ise 15 kilogram eroin ele geçirildi. İki operasyonda gözaltına alınan 7 zanlı ve ele geçirilen 20 kilogram eroin maddesi, işlemlerin ardından Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerine teslim edildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!