103’üncü yıl coşkusu

Güncelleme Tarihi:

103’üncü yıl coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2022 16:17

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, bu yıl yine Ankara’da büyük bir coşkuyla kutlanacak. Cadde ve sokaklar Türk bayrakları ve afişlerle donatılacak, vatandaşlar Anıtkabir’e akın edecek.

Haberin Devamı

Bugün, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı... Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da bağımsızlık ve aydınlanma meşalesini yakışının 103’üncü yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz. Bugün 7’den 70’e binlerce vatandaş bir kez daha Anıtkabir’e koşacak, Ata’nın huzuruna çıkacak. Anıtkabir, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bugün 09.00-21.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne(ABB) ait toplu taşıma araçları bayram dolayısıyla bugün ücretsiz hizmet verecek. Düzenlenen kutlama etkinlikleriyle bayram coşkusu katlanarak artacak. Bugün kentteki kutlama programları şöyle olacak:

103’üncü yıl coşkusu


ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB), ‘Gençlik Haftası’ kutlamaları kapsamında, saat 15.00’te Güvenpark’ta seğmen gösterisi sunulacak. Ardından saat 20.00’de Gençlik Parkı’nda ‘Edis’ konser verecek. Etkinlikler, 21 Mayıs’ta Kurtboğazı Barajı Doğa Yürüyüşü ile son bulacak.

103’üncü yıl coşkusu


ÇANKAYA BELEDİYESİ

Çankaya Belediyesi, bugün saat 20.00’de Anıtpark’ta ‘Mor ve Ötesi’ konseri düzenleyecek.

YENİMAHALLE BELEDİYESİ

Yenimahalle Belediyesi’nin ‘Yenimahalle Gençlik Festivali’ programı kapsamında saat 10.00’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde voleybol turnuvası gerçekleşecek. Voleybol turnuvasının ardından saat 12.30’da ise Batıkent Ali Öcal Stadı’nda ‘Ali Öcal Dostluk Futbol Turnuvası’ yapılacak.

103’üncü yıl coşkusu


SİNCAN BELEDİYESİ

Sincan Belediyesi, saat 20.00’de Kent Meydanı’nda Veli Erdem Karakülah konseri düzenleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!