Üniversitelilerden köy okuluna ayakkabı ve kıyafet yardımı

Güncelleme Tarihi:

Üniversitelilerden köy okuluna ayakkabı ve kıyafet yardımı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2017 12:04

Üniversitelilerden köy okuluna ayakkabı ve kıyafet yardımı

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Eğitimi Anabilim Dalı 3. Sınıf öğrencileri, Doç. Dr. Aslıhan Sezgin danışmanlığında “Topluma Hizmet Uygulamaları” kapsamında Amasya Merkeze bağlı Sarımeşe Köyü İlköğretim okulu öğrencilerine ayakkabı ve kıyafet yardımında bulundu.
Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Eğitim Anabilim Dalı 3. Sınıf öğrencileri “Topluma Hizmet Uygulamaları” kapsamında sarımeşe köyü ilköğretim okulu öğrencileri ayakkabı ve kıyafet yardımı yaptı.
Doç. Dr. Aslıhan Sezgin, “Tahmin ettiğimizin çok ötesinde bir katılım oldu. Hatta çoğu personelimiz, yeni kıyafetler alarak bu kampanyaya katıldı. Topluma Hizmet Grubumda yer alan öğrencilerim de yardımların toplanması, toplanan yardımların yaş grubu ve cinsiyete göre ayrılıp, düzenlenmesi konusunda yoğun çaba ve emek sarf etti. Matematik Eğitimi Anabilim Dalı 3. Sınıf öğrencileri de böylesi bir kampanyaya, para yardımında bulunarak, 18 çift çocuk ayakkabısı alımında destek oldular. Ayrıca bizleri çok sıcak bir şekilde karşılayan ve yemek ve çay ikramında bulunan başta Okul Müdürü Orhan Cesur’a, öğretmenler ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!