Muhtar adayı Danacı: Bu yola para için değil, hizmet etmek için çıktım

Güncelleme Tarihi:

Muhtar adayı Danacı: Bu yola para için değil, hizmet etmek için çıktım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2018 13:31

Muhtar adayı Danacı: Bu yola para için değil, hizmet etmek için çıktım

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA'da yaklaşan yerel seçimler öncesi Helvacı Mahalle Muhtarlığı'na aday olan Hayati Danacı (48), "İnsan ölünce parayla değil, yaptığı hizmetlerle anılır, ben bu yola para için değil, hizmet etmek için çıktım” şeklindeki seçim sloganıyla dikkat çekiyor.

Merkeze bağlı Helvacı Mahallesi’nde muhtar adayı olup seçimlere hazırlanan Hayati Danacı’nın seçim sloganı kadar, seçim vaatleri de mahalle halkının ilgisini çekiyor. ‘İnsan ölünce parayla değil, yaptığı hizmetlerle anılır’ sloganıyla muhtarlık seçimlerine hazırlanan Danacı’nın seçim vaatleri arasında; sağlık ocağı, düğün salonu, kütüphane, kreş, ATM, tahsilat merkezleri, yol çalışmaları, okul, alt ve üst geçit yapımı, çevre düzenlemesi, doğalgaz, yaşlılara ve bakıma muhtaçlara yardım, cami, düzenli olarak yapılacak kermeslerle mahalle sakinlerine yardım ve ihtiyaç sahiplerinin faydalanacağı bir dernek kurmak gibi projeler de yer alıyor.

Muhtarlığa talip olduğunu belirten Hayati Danacı, maaşını dul, yetim ve kimsesizlerle paylaşacağını söyledi. Danacı, “Garibanlara, yoksullara, dul ve yetimlere, çaresiz kardeşlerimize yardım ve mahallemize 24 saat hizmet verebilmek için evladınız olarak temiz sokak, oyun parkları, eğitim gören öğrencilerimize destek olabilmek için mahallemize muhtar adayıyım. Seçimlerde kazanırsam; maaşımı dul, yetimlere, öksüz ve kimsesizlere ve eğitim gören öğrenci kardeşlerimize harcayacağım. Herkesin kardeşçe, dostça yaşayacağı bir mahalle yapmak yolunda elimden geleni yapmaya çalışacağım. Dürüst, sağlam bir kadroyla mahallemiz için hizmete talibim” dedi. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!