Amasyalı Osman Furkan, Muaythai Avrupa şampiyonu oldu

Güncelleme Tarihi:

Amasyalı Osman Furkan, Muaythai Avrupa şampiyonu oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2022 11:25

Amasyalı Osman Furkan, Muaythai Avrupa şampiyonu oldu

Haberin Devamı

Serap Şerife KARA/AMASYA, (DHA) - Amasya Gençlik Merkezi Kulübü sporcusu Osman Furkan Karakaya (17), Genç Erkekler 91 kilogramda Avrupa Muaythai Şampiyonu oldu. 

Amasya Gençlik Merkezi Kulübü sporcusu Osman Furkan Karakaya’nın antrenörü Mustafa Kaya, “13-20 Şubat tarihlerinde İstanbul’da yapılan Avrupa Şampiyonasında sporcumuz Osman Furkan Karakaya 91 kilogramda Üst Gençler Kategorisinde Avrupa Şampiyonu olmuştur. Hedeflerimiz, önümüzde Türkiye ve Malezya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası var. Hazırlıklarımız devam ediyor. Allah’ın izniyle en iyi şekilde ülkemizi oralarda temsil edip, en iyi dereceleri alacağız.” dedi.

'EN İYİSİNİ YAPTIM, ŞAMPİYON OLDUM'

Muaythai Avrupa Şampiyonu olan Osman Furkan Karakaya da “İstanbul’da yapılan Avrupa Şampiyonasında 91 kiloda Avrupa Şampiyonu oldum. 38 ülke katılmıştı, zorlu bir antrenman sürecinden geçtik. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, şampiyon oldum. Önümüzdeki hedefim, Türkiye şampiyonasında tekrar şampiyon olup, Malezya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında tekrar ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek.” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!