Hanımeller Burs Finalini Yaptı

Güncelleme Tarihi:

Hanımeller Burs Finalini Yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2015 15:25

AKSARAY VALİSİ ŞEREF ATAKLI’NIN EŞİ ADİLE ATAKLI’NIN HİMAYESİNDE TOPLUMUN ORTAK SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETME, KAYNAŞMA VE DAYANIŞMA AMACI İLE DÜZENLENEN TOPLANTININ FİNALİ YAPILDI.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı’nın himayesinde toplumun ortak sorunlarına çözüm üretme, kaynaşma ve dayanışma amacı ile düzenlenen toplantının finali yapıldı.
El birliği içinde hanımların gücünü ortaya koyarak Aksaray’ın toplumsal sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceklerini ifade eden Adile Ataklı, düzenlenen toplantılarda bayanların katkıları ile öğrencilere eğitim bursu sağlandığını söyledi. Down Cafe’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, Vali Yardımcısı, Tolga Polat’ın eşi Asuman Polat, Aksaray Üniversitesi Rektörü Yusuf Şahin’nin eşi Elif Şahin, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın eşi Zehra Aslan, Ahiler Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Hatice Şahin Eroğlu, kamu kurumları müdürlerinin eşleri, siyasi partilerin kadın kolları temsilcileri ile kadınların başkanlığını yaptığı sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile işadamlarının eşleri katıldı.
Vali Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı, düzenlenen toplantılarda toplumsal huzur için yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişi yapılarak öneriler getirildiğini, görüşülen konularla ilgili girişimlerde bulunularak birçok konuda da sonuç alınan çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Toplantıya katılan bayanların Aksaray’da da karşılaşılan birçok konuda bilgilendirilmesi adına Aksaray Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğünün katkıları ile sunum hazırlanarak bilgilendirildiğini belirten Ataklı, “Öğrenciler, gençler ve ailelerin zaman zaman yaşadığı sorunlara dikkat çekilmesi adına oldukça yararlı bulduğumuz konuları hep beraber değerlendirme imkanımız oldu. Toplumsal sorunların çözümü için gerek kamu kurumları ve gerekse sivil toplum kuruluşlarının ortak hareket ederek yaşanan sorunlara çözüm bulunması yönünde irade göstermesi gerektiği anlaşıldı. Burada sağlanan birliktelik ile öğrencimize eğitim bursu sağlarken ihtiyaç sahibi ailelerimizin de yanında olduk. ‘Aksaray Kadın Platformu’ ve ‘Aksaray Hanımeller Grubu’ olarak daha yapacak çok işimiz olduğuna inanıyoruz. Samimiyet, gayret ve fedakarlık göstererek hep beraber bu çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Yürüttüğümüz bu çalışmalarda bizimle beraber olan bütün bayanlara teşekkür ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!