Aksaray'da " Vefa Market" Açıldı

Güncelleme Tarihi:

Aksarayda  Vefa Market Açıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2020 15:38

Aksaray'da " Vefa Market" Açıldı

Haberin Devamı

Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA) - AKSARAY Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahiplerine yönelik 'Vefa market' açıldı.
Kılıçaslan Mahallesi'nde açılan market aracılığıyla ihtiyaç sahiplerinin tüm kıyafetleri ücretsiz karşılanacak. Vakfa kayıtlı ihtiyaç sahiplerine ihtiyaçları kargoyla evlerine gönderilecek.  Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, açılışta yaptığı konuşmada, millet olmanın şuuru ve gururuyla bazı güzel hasletleri olduklarını söyledi.
Aydoğdu, şöyle konuştu:
"Vefa çok önemli bir olgudur. Bu yaptığımız projeler Aksaray'da bir kelebek etkisi yapacak. Bir işi samimi ve ihlasla yapıyorsanız bunun mutlaka bir karşılığı olur. Arkadaşlarımızla birlikte bu gün çok güzel ve anlamlı bir hareket yapıyoruz. Dünya pandemiyle savaşırken hiç bir yerde paylaşma göremezsiniz. İnsanlar komşularını, evlerini ve çocuklarını terk etti. Ama Türkiye'de tam tersine vefa destek gruplarıyla birlikte yaşlılara yemek götürdüler, bağış götürüldü. Köylere, çocukların ayağına gitti. Bu bir milletin tarihten getirdiği kodlarının işaretidir. ''
Aydoğdu, markette, evde fazlalık olan giysilerin buraya getirileceğini giysilerin yıkanıp, ütülendikten sonra barkodlanıp ihtiyacı olan kişilere verileceğini kaydetti.
FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!