Aksaray'da çöp konteynırları estetik bir görünüme kavuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Aksarayda çöp konteynırları estetik bir görünüme kavuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2021 12:25

Aksaray'da çöp konteynırları estetik bir görünüme kavuşuyor

Haberin Devamı

Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY,(DHA)- AKSARAY Belediyesi şehre daha estetik bir görünüm kazandırmak için çöp konteynırlarına suni çimle kaplıyor. 
Belediye ekipleri tarafından çöp konteynırlarına, özel tasarımlı  kutular yapılarak kente daha estetik bir görünüm kazandırılıyor. Çim kaplama yapılan çöp konteynırları bulundukları noktalara yeni bir renk katıyor.
Aksaray Belediyesi, kendi atölyelerinde ürettiği çim giydirme kafesleri ile şu ana kadar 360 adet çöp konteynırını kaplayarak hem estetik bir görünüm kazandırdı hem de konteynırları dış etkilere karşı koruma altına aldı. Çim çit kaplama çalışmaları kapsamında 2021 yılı sonuna kadar bin 250 adet çöp konteynırının çim çitle kaplanacak. 
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, ''Kent merkezinde bulunan çöp konteynırlara suni çim giydirme çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımıza daha temiz ve estetik görünümlü bir şehirde yaşama imkânı sunmak için bu tür çalışmalar yürütüyoruz. Çöp konteynırlarının suni çim giydirilmesiyle sokak, cadde ve meydanlarımız daha güzel ve estetik görünüme kavuşuyor. Yeşil renkli suni çim halı ile kafes içerisine aldığımız konteynerlerimizin çevresi temiz bir görünüme kavuşuyor. Yaptığımız bu çalışma ile vatandaşlarımızdan çok güzel dönüşler aldık. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda suni çim giydirilmiş konteynerlerimizin sayısını daha fazla artıracağız.''dedi. 
FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!