Aksaray’da Sanayi, Ticaret Ve Turizm Fuarı Açıldı

Güncelleme Tarihi:

Aksaray’da Sanayi, Ticaret Ve Turizm Fuarı Açıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2015 17:53

AKSARAY’DA TİCARET VE SANAYİ ODASI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN SANAYİ, TİCARET VE TURİZM FUARI BUGÜN DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI.

Aksaray’da Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından organize edilen Sanayi, Ticaret ve Turizm Fuarı bugün düzenlenen törenle açıldı.
Fatih Mahallesi’nde bulunan Pazar pazarı yerinde düzenlenen fuarın açılışına Vali Yardımcısı Tolga Polat, MHP Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Garnizon Komutanı Albay Levent Ölmez, Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, sivil toplum Kuruluşu başkanları ile Aksaray’da üretim ve yatırım yapan firmaların temsilcileri ile çevre illerden davetliler katıldı.
Oyun havaları ve mehter marşı ile başlayan programda bir konuşma yapan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, “Aksaray’da bir ilki daha gerçekleştirdik. Aksaray’ımızda Ticaret Sanayi ve Turizm Fuarını düzenledik. Bu fuarın içeriği, Aksaray’ımızın OSB’sindeki tüm fabrikalarımızın imal etmiş oldukları ürünlerin yüzde 80’ini burada görücüye çıkardık. Aksaray Valiliğimizin ve belediyemizin turizm konusunda bir standı var. Ayrıca bütün ilçelerimizin burada standı var. Aksaray’ımızın turizmi ile ilgili de ne varsa bütün etkinlikleri burada gösterme fırsatımız oldu. Bu fuarın ilkini düzenliyoruz. Özellikle Aksaray’ımızda imalat yapan firmalarımız bütün ürünlerini burada sergiliyor. İnşallah hayırlara vesile olur” dedi.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından fuarın açılış kurdelesi kesildi. Ardından protokol üyeleri vatandaşlar ile birlikte fuar alanını gezdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!