Gürbulak Gümrük Müdürü'nden 2'inci laptop kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Gürbulak Gümrük Müdüründen 2inci laptop kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2018 12:08

Gürbulak Gümrük Müdürü'nden 2'inci laptop kampanyası

Haberin Devamı

Servet ARSLAN / AĞRI, (DHA)-Türkiye'nin İran'a açılan en önemli sınır kapısı Ağrı Gürbulak Sınır Kapısı Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Osman Bölükbaşı Dara, köy okullarındaki öğrencileri sevindirdi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında başarılı öğrencilere laptop hediye eden Dara, ülkedeki birlik ve beraberliğin bozulmaması, hainlere fırsat verilmemesi için çocukların iyi eğitim alması, milli ekonominin güçlenmesi için topyekün çalışılması gerektiğini söyledi.

         Gürbulak Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen leptop dağıtımına Osman Bölükbaşı Dara ile birlikte Gürbulak Köyü Muhtarı Mehmet Ali Gültekin ve Gürbulak Köyü Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Resul Sosun katıldı. Dara, 8 adet laptopu öğrencilerden İbrahim Uçar, Zeynep Boran, Zehra Ezgi, Nuran Özgüven, Birhad Gültekin, Miraç İrvul, Yıldız Gültekin ve Sude Gültekin'e hediye etti. 4 ay öncede başka bir kampa ile başarılı öğrencilere laptop dağıttığını hatırlatan Dara, gazeteci Dursun Boran'ında destek verdiği kampanya için İran sınırında ki Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünde misafir edilen ilk ve orta okul öğrencilerine ikramlar yapıldı, gümrükler hakkında bilgi verildi.

         Ülkedeki birlik ve beraberliğin bozulmaması, hainlere fırsat verilmemesi için çocukların iyi eğitim alması, milli ekonominin güçlenmesi için topyekun çalışılması gerektiğine vurgu yapan Gürbulak Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Osman Bölükbaşı Dara şunları söyledi:

         "Çocuklar bizlerin her zaman baş tacıdır. Bu vatan için her zaman 'Varım' diyen vatandaşlarımız var. Ülke olarak bugün de biriz yarın da bir olacağız. Vatanımızın birliğini, bütünlüğü, kardeşliğini sağlamak, güçlü devlet olmak için çaba sarf etmek hepimizin görevi. Yarınımızın emaneti olan çocuklarımızın eğitimlerine biraz olsun destek için kolları sıvadık. Her şeyin devletten beklenmemesi gerek. Çocuklarımız için laptop bağışı yapan Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki ve İstanbul'da hayırsever vatandaşlara teşekkür ediyorum."

         Laptoplarını alan çocuklar Ağrı Gürbulak Sınır Kapısı Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Osman Bölükbaşı Dara'ya teşekkür etti. Hayallerinin gerçekleştiğini söyleyen öğrencilerden Sude Gültekin, "Bu laptop eğitimimde bana çok yardımcı olacak. Müdür amcaya ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!