Kaymakam eşinden yaşlılara ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam eşinden yaşlılara ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2017 11:47

Kaymakam eşinden yaşlılara ziyaret

Haberin Devamı

Oğuzhan HANÇER / AĞRI (DHA)- Ağrı'nın Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Olgun Öner'in eşi Gülcihan Öner TSM Doktoru Öykü Özçelik, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdulhekim Adıgüzel ve AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkan ve Başkan yardımcısı ile birlikte Ketenpınar Mahallesinde ikamet eden Zülfinaz Taştan ve Ahmet Taştan çiftini evlerinde ziyaret etti.

Çocukları olmayan ve maddi yönden sıkıntı çeken yaşlı çifte çeşitli hediyeler veren Gülcihan Öner, onlarla bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Kaymakamlık ve Belediye olarak yaşlı çifte gerekli olan her türlü yardımı yapacaklarını belirten Öner, “Çocuklarımız yok demeyin, bizler sizin birer evladınız olarak maddi manevi olarak her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Zülfinaz Taştan, “Yapmış olduğunuz bu ziyaretinizle hem beni hem de eşimi çok memnun ettiniz. Sizlerin sayesinde Devletimizin bizlere sahip çıktığını ve her daim yanımızda olduğunu bilmek bizi mutlu ediyor. Bizi yalnız bırakmayıp yanımızda olduğunuz için Allah sizden razı olsun”dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!