Uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2021 17:36

Uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı

Haberin Devamı

 

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Emirdağ ilçe merkezine Eskişehir'den uyuşturucu sevkiyatı yapan 4 kişi polis tarafından yakalandı.

Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yaptıkları istihbarat çalışmalar sonucunda, daha önceden uyuşturucu madde kullanmaktan hakkında işlem yapılmış olan N.A.'nın 3 arkadaşıyla 2 farklı araç kiralayarak Eskişehir'den Emirdağ'a uyuşturucu getireceğini belirledi. Bu şahısların kiraladıkları araç bilgilerini inceleyen Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe girişinde bu araçları beklemeye başladı. Aynı gün saat 23.30 sıralarında M.Ö. isimli şahıs, 03 HB 983 plaka sayılı araçla otogar kavşağında, bundan 10 dakika sonra da N.A., S.Ö.Y. ve M.Ç. isimli şahıslar 03 HB 737 plaka sayılı otomobille Suvermez kavşağından ilçeye giriş yapar yapmaz durduruldu.

Polise yakalandıklarını anlayan N.A. aracın sağ arka kapısından naylon poşet içerisine sarılı bir paketi yol kenarına atmaya çalıştı. Bunu da tespit eden polis iki araç ve 4 kişiyi gözaltına aldı. Alınan mahkeme kararı üzerine yapılan detaylı aramada elektronik hassas terazi, 45.37 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, 8.91 gram bonzai olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ve muşta görünümlü bıçak ele geçirildi. Malzemelere el konulurken, cumhuriyet savcısının talimatları ile gözaltına alınan şahısların kan ve idrar örnekleri alındı. Şahısların işlemlerinin ardından mahkemeye çıkartılacakları öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!