Kursiyerler belge aldı

Güncelleme Tarihi:

Kursiyerler belge aldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2020 11:22

Kursiyerler belge aldı

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde örtü altı domates yetiştiriciliği kursuna katılan 15 kursiyere belgeleri verildi.
Sandıklı'ya bağlı Kızılca köyünde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde örtü altı domates yetiştiriciliği kursu düzenlendi. Kursa katılan 15 kursiyer kursu başarıyla tamamladı. İlçe protokolü tarafından Kızılca köyünde düzenlenen program kapsamında kursiyerlere belgeleri verildi. Kızılca köyünde Kaymakam Eflatun Can Tortop başkanlığında düzenlenen belge törenine Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şükrü Ülgüner, İlçe Özel İdare Müdürü Halil Arslan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hasan Salman, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kök, kursiyerler ve köy halkı katıldı.
Kaymakam Eflatun Can Tortop, "Örtü altı domates yetiştiriciliğinin bölge için ciddi bir gelir kaynağı olmaya başladı. Kaymakamlık olarak çiftçimizin faydasına olabilecek her türlü çalışmaya destek verip, katkı sunmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle kursiyerlerimizi tebrik ediyor, bol kazançlar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!