Polislerin bayramını kutladılar

Güncelleme Tarihi:

Polislerin bayramını kutladılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2021 11:41

Polislerin bayramını kutladılar

Haberin Devamı

 

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da sağlık çalışanı Fevzettin Birliktir ile özel bir kozmetik şirketinin sahibi İbrahim Birliktir, kısıtlamada görevli polis ekiplerine şeker ve kolonya ikram etti.
Afyonkarahisar'da sağlık çalışanı Fevzettin Birliktir ile amcası ve özel bir kozmetik firmasının sahibi İbrahim Birliktir, kentte sokağa çıkma kısıtlamasında görevli polis ekiplerine; şeker ve kolonya ikram etti. Ekiplerin bayramını kutlayan amca ve yeğeni onlara krem de hediye etti.
İbrahim Birliktir, "Dünyanın dört bir yanında Doğu Türkistan'dan, Arıkan'a, Suriye'ye kadar tüm Müslümanlar, eziyet çekiyor maalesef. Bir de üstüne üstlük kalp sızımız gönül ateşimiz Abdülhamid Han Hazretleri'nin mirası Filistin'de katil İsrail devletinin yaptığı zulümlere şahit olduk maalesef. Bu bayram Müslümanların bayramı olması hasebiyle de bu mutluluğumuzu paylaşmak için bugün pandeminin ilk gününden bu yana sağlık çalışanları ile beraber özveriyle çalışan, koşan, terleyen polis teşkilatımızı ziyaret etmek istedik, bayramlarını kutlamak istedik. Bu vesile ile polis teşkilatımız nezdinde başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere vatandaşlarımızın ve tüm alemi İslam'ın bayramını kutluyorum. Yine bayram vesilesiyle rabbimden de Müslüman coğrafyanın üzerindeki zulmün kalkması için duacı oluyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!