İYİ Parti'nin Afyon adayı Koçak

Güncelleme Tarihi:

İYİ Partinin Afyon adayı Koçak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2018 16:08

İYİ Parti'nin Afyon adayı Koçak

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak Dr. Mahmut Koçak'ı açıkladı.

Afyonkarahisar'da 3 Kasım 2002'de yapılan genel seçimlerde Ak Parti'den Afyonkarahisar Milletvekili seçilen ve daha sonra partiden istifa eden 22. Dönem Milletvekili Dr. Mahmut Koçak, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

MAHMUT KOÇAK KİMDİR?

Mahmut Koçak, 1964 yılında Afyonkarahisar'da dünyaya geldi. Mahmut Koçak, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bitirdi. Koçak, Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü'nde sağlık kurumları yönetimi konusunda yüksek lisans yaptı, daha sonra doktorasını tamamladı. Sağlık Bakanlığı'nda müşavir, özel bir hastanede genel koordinatör olarak görev yaptı. Yörük- Türkmen Dernekleri Genel Merkezi kurucu genel sekreteri, Türkiye- Moldova Dostluk Derneği kurucu üyesi, Yolsuzlukla Mücadele Derneği genel başkanı, Türkiye Halter Federasyonu yönetim kurulu üyesi olarak sivil toplum kuruşlarında görev aldı. Mahmut Koçak, 3 Kasım 2002 genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi listesinden 22. dönem Afyonkarahisar Milletvekili seçilerek parlamentoya girdi. Bir süre bağımsız kaldıktan sonra ANAP'a geçti. Siyasi kariyerine İYİ Parti'de devam eden Mahmut Koçak, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı oldu. Koçak evli ve 2 çocuk babası.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!