İş merkezindeki tabelaları söküp, zarar verdiler

Güncelleme Tarihi:

İş merkezindeki tabelaları söküp, zarar verdiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2021 12:23

İş merkezindeki tabelaları söküp, zarar verdiler

Haberin Devamı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde CHP ve İYİ Parti ilçe başkanlıklarına ait ofislerin de bulunduğu Belediye İş Merkezi'ndeki iş yerlerine ait tabelalar kimliği belirsiz kişi veya kişilerce söküldü, elektrik tesisatlarına zarar verildi.

Dinar Belediye İş Merkezi'ne hafta sonu uygulanan kısıtlamanın kalkmasının ardından pazartesi sabah iş yerlerini açmaya gelen esnaflar gördükleri manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Aralarında CHP ve İYİ Parti ilçe başkanlıklarına ait ofislerin de bulunduğu iş yerlerinin tabelalarının söküldüğü, elektrik prizlerine ve lambalara zarar verildiğini fark eden esnaflar polise haber verdi. Gelen polis ekipleri iş yerlerinde inceleme yaparken, olayla ilgili inceleme başlattı.

CHP İlçe Başkanı Ali Arıkan, "İlçe binamızın bulunduğu iş hanındaki tüm tabelalar kimliği belli olmayan kişilerce sökülmüştür. Mevcut eylem partimize karşı olmayıp tüm iş yeri tabelaları tahrip edilmiştir. Bu hususta Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü ile iletişime geçilmiş olup fail ya da faillerin bulunması İçin şikayetçi olacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!