Huzurevinde Babalar Günü kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Huzurevinde Babalar Günü kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2020 10:43

Huzurevinde Babalar Günü kutlaması

Haberin Devamı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde huzurevinde kalan yaşlıların Babalar Günü kutlandı.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Babalar Günü dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Belediye meclis üyesi Abdullah Yıldız'ın eşlik ettiği Başkan Nihat Sarı, ilk olarak Şehit Yüzbaşı Süleyman Şahin'in babası Mehmet Şahin'i ziyaret ederek Babalar Günü'nü kutladı. Ardından Kaymakam Selami Kapankaya ile birlikte Dinar Buhurcular Huzurevi'ne geçen Başkan Nihat Sarı, burada kalan yaşlıların da Babalar Günü'nü kutladı. Özel günde düzenlenen etkinlikte huzurevinde kalanlara mahalli sanatçılar Murat Arıkan ve oğlu Bekir Arıkan müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Başkan Nihat Sarı, "Babalarımız, ailesini bir arada tutmak, çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamak ve de en önemlisi onlara iyi birer örnek olmak için her zaman dimdik ayakta durmaktadır. Disiplinli olmayı da merhametli davranmayı da öğrendiğimiz ancak hayatın tüm yüklerini omuzlarına yüklediğimiz babalarımızı ebediyete uğurlasak dahi her zaman gölgesini üzerimizde hissederiz. Onlar ki kendi ayaklarımızın üzerinde durana kadar bizleri destekleyen en değerli varlığımızdır. Bu duygularla şehit babaları başta olmak üzere tüm babaların en güzel gününü kutluyor, aileleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum" dedi.

Gerçekleşen ziyaret sonrasında Kaymakam Selami Kapankaya ve Belediye Başkanı Nihat Sarı, huzurevinde kalan babaların, gününü kutlayıp, hediye verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!