Dinar SYDV'de mütevelli heyet seçimi

Güncelleme Tarihi:

Dinar SYDVde mütevelli heyet seçimi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2021 15:00

Dinar SYDV'de mütevelli heyet seçimi

Haberin Devamı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyet seçimi gerçekleşti.

Dinar Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen mütevelli heyeti seçimi SYDV Müdürü İrfan Yüksel başkanlığında, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gürpınar ile merkez ve köy muhtarlarının katılımıyla yapıldı. Dinar ilçe merkezine bağlı 28 mahalleyi ve 13 belde mahallelerini temsil etmek için Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ali Yılmaz ve Otogar Mahallesi Muhtarı Akın Demirer aday oldu. Toplam 37 oy kullanıldı. Ali Yılmaz 13 oyda kalırken, Akın Demirer 24 oy alarak üyeliğe seçildi.

SYDV Müdürü İrfan Yüksel, "Vakfımızın 2021 yılı faaliyet döneminde görev alacak tüm muhtarlarımızdan mahallelerimizde ve köylerde yaşayan mağdur ve muhtaç durumda bulunan vatandaşlarımızın tespitinin yapılarak vakıf başkanlığımızın bilgilendirilmesini önemle rica ediyorum. Halkımıza ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza sizlerin aracılığıyla ulaşarak hizmet sunuyoruz. Mahalle muhtarları olarak sizler vatandaşımızın ve devletimizi temsil ediyorsunuz. Mahallelerinizde karşılaştığınız sorunları birlik beraberlik içerisinde çözmeye çalışacağız" dedi.

Yeni üyeliğe seçilin Otogar Mahallesi Muhtarı Akın Demirer de oy kullanan tüm üyelere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!