Başkan Acar'a madalyası

Güncelleme Tarihi:

Başkan Acara madalyası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2018 13:33

Başkan Acar'a madalyası

Haberin Devamı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR,(DHA) - TÜRKİYE Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'a, şehit yakınları ve gazilere verdiği destekten dolayı 'Şeref Madalyası ve Onur Belgesi' takdim etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, şehit aileleri ve gaziler, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ı makamında ziyaret etti. Başkan Acar'a dernek faaliyetleri hakkında bilgi verilen İsmail Kumartaşlı, şehit aileleri ve gazilere verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Saffet Acar da derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini, birlikte uyum içinde çalıştıklarını belirtti. Başkan Acar, "Şehit aileleri ve gazilerimiz başımızın tacıdır. Onlar için ne yapsak azdır. Onlara hizmet boynumuzun borcu, benim için asil bir görevdir. Ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum, her zaman emrinizdeyim" dedi.

Ziyarette, şehit yakınları ve gazilere verdiği destekten dolayı Başkan Acar'a 'Şeref Madalyası ve Onur Belgesi' takdim edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!