Aracına sıkışan kuşu kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Aracına sıkışan kuşu kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2020 14:15

Aracına sıkışan kuşu kurtardı

Haberin Devamı

 

İlyas Kaan TAYTAK/BOLVADİN, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Bolvadin ilçesinde bir aracın motor kısmına sıkışan kuş araç sahibinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.
Bolvadin'in Bekirağa Caddesi üzerinde park halindeki 03 AAS 396 plakalı aracına binmek isteyen Basri Konya, çevredekilerin uyarısı üzerine aracının motor kısmına kuş girdiğini fark etti. Basri Konya, arkadaşlarının yardımıyla uzun uğraşlar neticesinde kuşu bulunduğu yerden kurtardı. Vatandaşlar telefonlarından kuş sesi açarak motor kısmına saklanan kuşun dikkatini çekmek için de çaba sarf etti. Sağlık durumu iyi olduğu anlaşılan kuş beslenerek doğal ortamına bırakıldı. Çevredekiler kuşun kurtarılması üzerine araç sahibini ve arkadaşlarını alkışladı.
Basri Konya, kuşun aracında 2 saat mahsur kaldığını ve kargo taşımacılığı yaptığı için araç ihtiyacı olduğu halde aracını çalıştırmadığını belirterek, "Yaklaşık 2 saatten beri uğraşıyoruz, arkadaşlar haber verdi, geldim kaputu açtım baktım, kuşu gördüm, fakat bir türlü çıkaramadık. Arkadaşlarla birlikte telefonlarından kuş sesi açarak dikkatini çekerek sıkıştığı yerden çıkardık" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!