Bahşiş kutusundan hırsızlık iddiası

Güncelleme Tarihi:

Bahşiş kutusundan hırsızlık iddiası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2021 15:26

Bahşiş kutusundan hırsızlık iddiası

Haberin Devamı

 

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde çalıştıkları otelin masaj salonundaki bahşiş kutusunda bulunan parayı çaldığı iddia edilen Endonezya uyruklu 2 masör ve beraberindeki 2 erkek jandarmanın çalışması sonucu yakalandı.

Sandıklı'da hizmet veren bir otelde bulunan masaj salonundaki bahşiş kutusu içerisinde bulunan yaklaşık 6 bin liranın 22 Ocak akşamı çalındığı ihbarında bulunuldu. İhbar üzerine harekete geçen Afyonkarahisar Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Sandıklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından otelin güvenlik kameralarında inceleme başlatıldı. JASAT timleri; parayı otelin masaj bölümünde çalışan Endonezya uyruklu kadınlar S.N. ve K.S.'nin aldığını belirledi. Yapılan araştırma sonrasında kadınların otelin arka kapısından çıkarak, kendilerini bekleyen otomobile binip, ayrıldıkları tespit edildi.

4 ŞÜPHELİ ISPARTA'DA YAKALANDI

Aracın kiralık olduğu ve Isparta'da bulunduğunu belirleyen ekipler, Isparta JASAT timiyle irtibat kurdu. S.N. ve K.S. ile kendilerine yardımcı olduğu tespit edilen A.Ş. (22) ve M.Ş.U. (22) adlı erkek şüpheliler yakalandı. Sandıklı nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatı ile 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. A.Ş. ve M.Ş.U. serbest bırakılırken, Endonezya uyruklu kadınlar S.N. ve K.S. ise adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı ile serbest kaldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!