AK Parti heyetinden Vali Çiçek'e hayırlı olsun ziyareti

Güncelleme Tarihi:

AK Parti heyetinden Vali Çiçeke hayırlı olsun ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2020 14:01

AK Parti heyetinden Vali Çiçek'e hayırlı olsun ziyareti

Haberin Devamı

 

Mustafa KILINÇ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Valiliği görevine atanan Gökmen Çiçek'i makamında ziyaret eden Afyonkarahisar Milletvekilleri AK Partili Veysel Eroğlu ve İbrahim Yurdunuseven, yeni görevinde başarılar diledi.

Afyonkarahisar Valiliği görevini dün itibarıyla devralan Gökmen Çiçek'in ilk ziyaretçileri, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu ve İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisi Başkanı Burahenttin Çoban ile AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen oldu.

Vali Çiçek, milletvekilleri Eroğlu ile Yurdunuseven'in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Afyonkarahisar'ın Türkiye'de gelişmiş kentler arasında olduğunu söyledi. Kentte belli bir kalkınma yakalandıktan sonra sosyal projelere önem vereceklerini aktaran Çiçek, "Milletvekilimiz Eroğlu'nun destekleri ile Afyonkarahisar'da bu sene 'sevgi yılı' ilan edilmiş. Proje çerçevesinde de çok güzel çalışmalar yapılmış. İnşallah Afyonkarahisar'ın yeni valisi olarak bu çalışmalara ara vermeden devam edeceğiz ve takipçisi olacağız. Sayın milletvekillerimiz, belediyemiz ve siyasilerimiz ile elimizden gelen her şeyi şehrimiz için yapacağız" diye konuştu.

'AFYONKARAHİSAR'IN HİZMETKARI OLARAK EMRİNİZDEYİZ'

Vali Çiçek'e yeni görevinde başarılar dileyen Milletvekili Eroğlu ise şunları söyledi:

"Afyonkarahisar şehitler diyarı ve bütün yolların kavşak noktası. Allah'ın izniyle hızlı tren de gelince hızlı trenin de kavşak noktası olacak. Ayrıca biz 7 büyük sektörde projeler hazırladık. Mesela termal turizmde şu anda Türkiye'de liderdir. Tabiat turizmi ve spor turizminde lider konuma yükseldik. Sağlık turizminde çok önemli mesafe kat edildi. Şimdi ise kış turizmiyle ilgili inşallah çalışma başlatıyoruz. Teknolojik seralar konusunda, gıda üretiminde ve ihracat konusunda da epeyice mesafe kat ettik. 62 baraj, çok büyük sulama tesisleri, 1500 köprü inşaa ettik ve şehrin iklimini değiştirdik. Kültür faaliyetleri önemli hale geldi. Afyonkarahisar'da eğitime ağırlık vereceğiz. Kültürel, sağlıklı nesil, şuurlu gençlik yetiştirme ümidimiz var. Bu yüzden 2020 yılı 'Afyonkarahisar Sevgi Yılı' ilan edildi. Salgın sürecine rağmen projeler devam ediyor ve inşallah hızla artarak devam edecek. Sizinle birlikte inşallah eğitime önem vereceğiz. Afyonkarahisar ülke genelinde mutluluk sıralamasında ikinciliğe yükseldi. Güzel sosyal ve kültürel yatırımlar ve projelerle önemli mesafeler kat edeceğiz. Bizler de Afyonkarahisar'ın hizmetkarı olarak her zaman emrinizdeyiz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!