Afyonkarahisar'da uyuşturucu operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Afyonkarahisarda uyuşturucu operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2021 09:51

Afyonkarahisar'da uyuşturucu operasyonu

Haberin Devamı

 

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Karahisar Tüneli'nde yapılan operasyonda 'araç kurşunlama' olayına karışıp kaçan şüpheliler yakalandı. Şüphelilerin üzerinde ve kaçtıkları araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ve tabanca ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Motosikletli Polis Timleri tarafından Uşak'ın Banaz ilçesinde araç kurşunlama olayına karışıp Afyonkarahisar'a seyir halinde olan 35 GC 199 ve 10 BEY 23 plakalı araçlar takibe alındı. Araçlar Karahisar Tüneli çıkışında durduruldu. Polis ekipleri araçta bulunan M.Y. ile T.Ü.'nün yapılan üst aramalarında esrar maddesi ele geçirdi. Araçlarda yapılan aramalarda ise 9x19 mm çapında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 8 fişek, 0.88 gram esrar maddesi, 2.01 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Çeşitli suçlardan sabıkaları bulanan şüpheliler Narkotik Şube Müdürlüğüne teslim edilirken haklarında 'uyuşturucu madde kullanma' ve '6136 sayılı Kanuna muhalefet' suçlarından işlem başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!