Afyonkarahisar'da Atatürk'ü anma töreni

Güncelleme Tarihi:

Afyonkarahisarda Atatürkü anma töreni
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2020 16:01

Afyonkarahisar'da Atatürk'ü anma töreni

Haberin Devamı

 

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 82. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Kocatepe Parkı'nda başlayan anma töreninde Atatürk Anıtı'na Vali Gökmen Çiçek, İkmal ve Garnizon Komutan vekili İkmal Albay Serdar İyier, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve İYİ Parti il başkanları tarafından çelenkler sunuldu. Çelenk sunumunun ardından saat 09.05'te Afyonkarahisar'ın çeşitli yerlerinde Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü tarafından sirenlerin çalınması ile birlikte Atatürk'ün manevi huzurunda 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile gönderdeki Türk bayrağı yarıya indirildi.

Anma programı kapsamında Kamil Miras Anadolu Lisesi Okul Müdürü Baş Yardımcısı Kadir Ay, konuşma yaparken, öğrencileri Hazal Türkan Alpöz ile Ahmet Erdem Gökçe 'Atatürk'ü Duymak' ve '10 Kasım'larda Yürümek' adlı şiirleri seslendirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!