Vali Pekmez’den Sincik'e ziyaret 

Güncelleme Tarihi:

Vali Pekmez’den Sincike ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 17:41

Vali Pekmez’den Sincik'e ziyaret 

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN Valisi Aykut Pekmez, sorunların tespiti ve çözümü için ilçe gezilerine başladı. 
Bir dizi programlara katılmak üzere ilk gezisini Sincik ilçesine yapan Vali Aykut Pekmez, ziyaret programı kapsamında Sincik Kaymakamlığını ziyaret etti. 
Sincik ziyareti sırasında Vali Aykut Pekmez’e İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve İl Emniyet Müdürü Metin Alper eşlik etti. 
İlk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Aykut Pekmez’i İlçe Kaymakamı Faruk Doğru, Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Sincik Genel Meclis Üyeleri ile ilçe yöneticileri karşıladı. 
Vali Aykut Pekmez, ilçenin genel durumu ve vatandaşlara sunulan kamu hizmetleri hakkında ilçe Kaymakamı Faruk Doğru’dan bir brifing aldı. İlçenin coğrafi yapısı, ekonomisi, nüfusu, fiziki yapısı başta olmak üzere sağlık, eğitim, tarım ve hayvancılık noktasında ilçenin genel durumu ile ilgili Vali Aykut Pekmez’i bilgilendiren Kaymakam Faruk Doğru, ayrıca, ilçede devam eden ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgilide bilgi sundu. 
Kaymakamlık ziyareti sonrası, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Aykut Pekmez, Belediye’nin Sincik İlçe merkezinde yürüttüğü çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Mehmet Korkut’tan bilgi aldı. 
Belediye Ziyareti sonrası Vali Aykut Pekmez ve beraberindeki heyet, Sincik esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla hasbihal etti. 
Esnaf ziyareti sonrası Vali Aykut Pekmez, Sincik Devlet Hastanesine geçerek, burada yatan hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti. 
Sincik Ziyareti sonrası Vali Aykut Pekmez, Sincik Çatbahçe Köyünde İbrahim Genciz ve kardeşlerine ait tekstil fabrikasını ziyaret ederek, işletme sahibi İbrahim Genciz’den işletmenin üretim aşamaları ve kapasitesi hakkında bilgi aldı.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!