Şehit Gül, şehadetinin 3'üncü gününde mevlit ile anıldı  

Güncelleme Tarihi:

Şehit Gül, şehadetinin 3üncü gününde mevlit ile anıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2020 10:40

Şehit Gül, şehadetinin 3'üncü gününde mevlit ile anıldı  

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ ADIYAMAN, (DHA)- TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından PKK ve diğer terörist unsurları etkisiz hale getirmek ve Türkiye’nin hudut güvenliğini korumak amacıyla başlatılan Pençe-Kaplan Harekâtında teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Teğmen Yunus Gül, şehadetinin 3'üncü gününde Mevlit ile anıldı. 
Şehit Piyade Teğmen Yunus Gül’ün mevlit programına, şehidin ailesi başta olmak üzere, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı. 
İkindi namazının ardından başlayan mevlit programında, Müftülük görevlileri tarafından Kuran okunarak ilahiler seslendirildi. İl Müftüsü Mehmet Taşçı, Şehit Piyade Teğmen Yunus Gül ve tüm şehitler için dua ederek Allah’tan rahmet diledi.
Okunan mevlit sonrası Vali Mahmut Çuhadar ve beraberindeki heyet, Şehit Piyade Teğmen Yunus Gül’ün babası Ali Gül’e, şehidin kardeşleri ve ailesine başsağlığı diledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!