Yüreğir ilk kapalı yüzme havuzuna kavuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Yüreğir ilk kapalı yüzme havuzuna kavuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2018 14:31

Yüreğir ilk kapalı yüzme havuzuna kavuşuyor

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)-ADANA Atakent Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan Ertuğrul Gazi adı verilen Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu inşaatı tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi.
Tesisin açılışını yakında yapacaklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Yüreğir ilk kapalı yüzme havuzuna kavuşuyor'' dedi.
Kapalı spor salonu ve yüzme havuzu içerisinde bulunan bowling salonunun gençlerin yeni buluşma noktası olacağını belirten Başkan Çelikcan ''Yüreğir'e 22 adet spor kompleksi kazandırdık. Gençlerimiz buralardan faydalanıyorlar. Çocuklarımızı ve gençlerimizi spora yönlendirerek onları kötü alışkanlıklardan ve kötü niyetli kişilerden uzak tutacağımızı düşünüyorum. Burada hizmete açılacak olan bowling salonundan bütün gençlerimiz ücretsiz faydalanacaktır'' diye konuştu.
Yapılan tesisisin uzun yıllar Adana halkına hizmet vereceğini belirten Başkan Çelikcan şöyle devam etti:
“Yüreğir Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi inşaatımız tamamlandı. Yakında hizmete açacağız.Yılın 12 ayı hizmet verecek spor kompleksimizin içerisinde kapalı yüzme havuzu, voleybol, basketbol sahası, fitness salonu, bowling salonu, masa tenisi alanı, kafeterya ve büfe, kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı tasarlanmış duş ve soyunma odaları, kütüphane yer alıyor. Yüreğir'deki bütün okullar beden eğitimi derslerinde yüzme havuzlarımızı kullanabilecek, çocuklarımız burada uzman eğitmenlerden yüzme kursu alacaklar."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!