Yüreğir Belediyesi'nden yeni doğan bebeklere hediye

Güncelleme Tarihi:

Yüreğir Belediyesinden yeni doğan bebeklere hediye
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2020 14:35

Yüreğir Belediyesi'nden yeni doğan bebeklere hediye

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediyesi, ilçede yeni doğan bebekleri 'hoşgeldin' hediyeleriyle karşılıyor. Yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak ve bütçelerine katkı sağlamak amacıyla Yüreğir Belediyesi tarafından hediye paketi veriliyor.
0-5 ay bebeklere yönelik başlatılan proje kapsamında hediye paketi hazırlandı. Hayata geçirilen proje, yeni bebek telaşı yaşayan ailelere destek olmak amacı taşıyor. Bebeklerin sağlıklı büyümesi ve aileleri bilinçlendirmek amacı ile yürütülen projeyle Yüreğir Belediyesi ekipleri her gün farklı mahallelerde farklı ailelere misafir oluyor. Yüreğir'de yeni doğan bebek ve ailelerine yönelik yürütülen proje ile yeni doğum yapan aileler, Yüreğir Belediyesi görevlisi hemşire eşliğinde evlerinde ziyaret ediliyor. İçinde bebekler için bakım, giyim ve temizlik ürünlerinin yer aldığı hediye seti ailelere veriliyor. Anne sütünün önemi hakkında aileler bilinçlendirilip vatandaşların istek ve talepleri dinleniyor.
'DERDİMİZ İNSAN'
Belediye çalışmalarının doğumdan ölüme kadar yaşamın her alanında olduğunu, Yüreğirli vatandaşların sevincine ve hüznüne her zaman ortak olduklarını belirten Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ''Sosyal belediyecilik kapsamında Adana İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği yaparak, Yüreğir'de yeni doğan bebek ve ailelerine yönelik yürüttüğümüz projeyle ekiplerimiz yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret ediyorlar. Bu ziyaretlerin bir kısmına ben de katılıyorum, ailelerimizin mutluluğuna ortak oluyoruz. Hediyelerini takdim ediyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini bizzat kendilerinden diniyoruz. Bizim derdimiz insan'' dedi.
ÇÖZÜME ULAŞTIRIYORUZ
Çocuklarımızın yeni umut kaynakları olduğunu belirten Başkan Kocaispir, "Çocuklarımızı ilk andan itibaren hayata hazırlamak ve sağlıklı nesillerin yetişmesi için yürüttüğümüz bu proje kapsamında ilçemizde yeni doğum yapmış anne ve bebek evinde ziyaret ediliyor. Ekiplerimiz bebeklerimize hediyelerini sunarken, aynı zamanda ailelerinin talep ve şikâyetlerini de alıp ilgili birimler vasıtasıyla çözüme ulaştırmaktadır.'' şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!