Yüksekdağ: Biz nice darbeler gördük ve hep mücadeleyi kazandık

Güncelleme Tarihi:

Yüksekdağ: Biz nice darbeler gördük ve hep mücadeleyi kazandık
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2016 19:36

Yüksekdağ: Biz nice darbeler gördük ve hep mücadeleyi kazandık

Haberin Devamı

Yusuf BAŞTUĞ/ADANA, (DHA)- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, partisinin nice darbeler gördüğünü belirterek, "Bugün 'Darbeyi yendik' diyenlerin geçtiği yoldan biz çoktan gittik, geldik. Biz tarihimiz boyunca nice darbeler gördük ve darbeye karşı mücadeleyi kazandık. Yine kazanacağız" dedi.
HDP, Adana'da 'Darbelere Karşı Demokratik Direniş Buluşması' adıyla miting düzenledi. Merkez Seyhan İlçesi'ndeki Gülbahçesi Mahallesi'nde gerçekleştirilen mitingde, terör örgütü PKK ve bölücübaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı. Abdullah Öcalan posterinin asıldığı binanın önündeki parti otobüsü üzerinde katılımcılara seslenen Figen Yüksekdağ, "Bu halk hiçbir darbeye geçit vermeyecek. Biz bu halkın gücüne dayandığımız için bizi yenemediler" dedi.
'YİNE KAZANACAĞIZ'
OHAL ve sıkıyönetim karşısında siyaset yapanların kendilerine hep yeni yollar açtığını savunan Figen Yüksekdağ, "İşte yeni bir yol daha açtık. Her karanlığı dayattıklarında hep yeni yollar açtık. Bugün 'Darbeyi yendik' diyenlerin geçtiği yoldan biz çoktan gittik, geldik. Onlar darbeyi kendilerine yöneldiğinde fark ettiler. Biz tarihimiz boyunca nice darbeler gördük ve darbeye karşı mücadeleyi kazandık. Yine kazanacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!